• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

"1 Ford Dene Engelliler için 1 Okul Yenile" projesi

"1 Ford Dene Engelliler için 1 Okul Yenile" projesi
Muğla Festiva Outlet Center'da gerçekleştirilen etkinlikte, Ford'un yüksek teknolojili yeni araçları tanıtıldı.
Muğla Festiva Outlet Center'da gerçekleştirilen etkinlikte, Ford'un yüksek teknolojili yeni araçları tanıtıldı. Etkinliğe katılan vatandaşlar burada Ford'un yeni modellerini test etme fırsatı buldu. Proje kapsamında test sürüşüne katılan vatandaşlar, bir okulun engelliler için uygun hale getirilmesine katkı sağladı.
 
Ford Helvacıoğlu Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamında 9 ilde düzenlenen etkinliklerden sonuncusunun Muğla'da gerçekleştirildiğini söyledi. Müşterilerini Ford araçlarının özellikleri ve teknolojik altyapısıyla tanıştırmayı amaçladıklarını belirten Ünal, müşterilerinin, Ford'un ürünlerinin çok gelişmiş özelliklerini bire bir test etme imkanı bulacaklarını anlattı.
 
Etkinlikte test sürüşü yapan davetlilerin sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunduğunu belirten  Ünal, "1 Ford Dene Engelliler için 1 Okul Yenile" ve Koç Holding'in, "Ülkem İçin Engelleri Kaldırıyorum" projeleri kapsamında Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na engelli tuvaleti ve rampası yapacağız. Okul ve sınıf içindeki düzenekleri engellilere uygun hale getirmeye gayret edeceğiz" dedi.
 
Ünal, etkinlik kapsamındaki satışlarda 500 lira indirim yapacaklarını, servise gelen ikinci el araç kullanıcılarına da KDV indirimi ve ücretsiz yaz kontrolü imkanı sunacaklarını kaydetti. İki gün sürecek etkinlik, komedyen Yavuz Seçkin'in sunacağı gösteriyle son bulacak. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim