• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

10 bin fitte şampiyonluk coşkusu yaşandı

10 bin fitte şampiyonluk coşkusu yaşandı
Şampiyonluğun belirleneceği Sivasspor-Fenerbahçe maçı için İstanbul'dan Sivas'a giden Fenerbahçeli taraftarlar, uçağı adeta tribüne çevirdi.

10 bin fitte şampiyonluk coşkusu

Şampiyonluğun belirleneceği Sivasspor-Fenerbahçe maçı için İstanbul'dan Sivas'a giden Fenerbahçeli taraftarlar, uçağı adeta tribüne çevirdi.

10 bin metrede pilot ile birlikte karşılıklı tezahüratlar yapan sarı lacivertliler, şampiyonluk kutlamasına erken başlarken, kaptan pilot ise cep telefonundaki Fenerbahçe marşını hoparlörden tüm yolculara dinletti.


Ligin son haftasında Sivas 4 Eylül Stadı'nda bu akşam oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşması için İstanbul'dan Sivas'a akın ediyor. Birçok havayolu şirketi Sivas'a ek seferler düzenlerken, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 1907 sefer sayısıyla havalanan özel bir havayolu şirketine ait uçakta yaşanan coşku, tribünleri aratmadı.


Uçağın kaptan Pilotu Reha Özdemir, yolcuları selamladıktan sonra Fenerbahçeli taraftarların yoğun olarak bulunduğu uçağın hoparlöründen, sarı lacivertli takıma başarılar diledi. Bunun üzerine taraftarlar, pilota seslenerek, "Kaptan bize sarı desene" diye uzun süre tezahüratta bulundu.


Kaptan Pilot Reha Özdemir ise yolcuların bu isteklerini geri çevirmeyerek, taraftarların coşkusuna ortak oldu. Özdemir, zaman zaman "sesiniz gelmiyor" diyerek de uçaktaki taraftarların coşkusunu arttırdı. Yolculuk boyunca uçak içerisinde Fenerbahçe marşları söylenirken, Kaptan Özdemir, cep telefonunda kayıtlı olan Fenerbahçe marşını hoparlörden tüm uçaktakilere dinletti. Uçak Sivas'a indiğinde yapılan son anonsta da kabin memurları, Fenerbahçe'ye başarılar diledi. Kaptan Pilot Reha Özdemir, uçaktan inen yolcuları tek tek tokalaşarak uğurladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim