• BIST 9479.97
  • Altın 2496.579
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.7967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

12.Film Ekimi Vodafone ile hayat buluyor

12.Film Ekimi Vodafone ile hayat buluyor
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 12. kez düzenlenen Filmekimi, gençlere özgürlük alanları sunan Vodafone FreeZone sponsorluğunda başlıyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 12. kez düzenlenen Filmekimi, gençlere özgürlük alanları sunan Vodafone FreeZone sponsorluğunda başlıyor. 28 Eylül’de İstanbul’dan start verilecek Filmekimi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sinema keyfini Türkiye’nin farklı kentlerine taşıyacak. Vodafone FreeZone’lular Filmekimi’nde de bir bilet aldıklarında bir bilet hediye kazanacaklar. 

 
Vodafone Türkiye’nin “Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa” sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, gençlerin sinema keyfini destekliyor. Sonbaharla gelen yeni sinema sezonunu müjdeleyen Filmekimi,12’nci yılında bir kez daha Vodafone FreeZone sponsorluğunda sinemaseverlerle buluşuyor.
 
İKSV’nin düzenlediği Filmekimi’nde bu yıl da usta yönetmenlerin son yapıtları, festival hitleri ve çoğu ödüllü 40’a yakın film gösterilecek. 28 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da başlayacak Filmekimi, Vodafone FreeZone ile Anadolu’yu dolaşacak. 28-30 Eylül’de Bursalılar, 4-6 Ekim’de İzmirliler, 11-13 Ekim’de Ankaralılar ve Trabzonlular, 25-27 Ekim’de de Diyarbakırlılar ve Gaziantepliler sinema coşkusunu yaşayacak.
 
Filmekimi’nde hafta içi gündüz seansları (11:00, 13:30, 16:00) sadece 5 TL olacak. Haftaiçi 19:00 ve 21:30 seansları ile hafta sonu tüm seanslar tam 15, indirimli 10 TL fiyatla satılacak. Vodafone FreeZone’lular ise Filmekimi’nin özgün filmlerini avantajlı bir şekilde keşfedecekler. Türkiye’nin en büyük sinema kampanyasına imza atan Vodafone FreeZone, sinema kampanyasını Filmekimi boyunca sürdürererek, Vodafone FreeZone’lulara Filmekimi’nde de bir bilete bir bilet hediye kazanma imkanı sunacak. 
 
Usta yönetmenler, ödüllü filmler, hit yapımlar
 
12. Filmekimi usta yönetmenlerin son yapıtlarının aralarında bulunduğu çoğu ödüllü zengin bir programla izleyicilerle buluşacak. Berlin Film Festivali’nde başrol oyuncusu Paulina Garcia’ya En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran, Sebastian Lelio’nun yönettiği “Gloria”; Asghar Farhadi’nin geçen yıl “Yabancı Dilde En İyi Film” Oscar’ına layık görülen “Bir Ayrılık” filminin başarısını takip eden “Geçmiş” (The Past); Amerikan bağımsız sinemasının yüz akı Jim Jarmusch’un en iyi filmlerinden biri olarak gösterilen vampir hikayesi “Sadece Âşıklar Hayatta Kalır” (Only Lovers Left Alive); kült filmlerin 23 yıl aradan sonra sinemaya dönen yönetmeni Alejandro Jodorowsky’nin son filmi “Gerçeğin Dansı” (The Dance of Reality); usta yönetmen François Ozon’un yeni filmi “Genç ve Güzel” (Young & Beautiful), “Beşir’le Vals” adlı muhteşem canlandırma filmiyle Oscar’a aday gösterilen Ari Folman’ın kült bilimkurgu romanı “Gelecekbilim Kongresi”nden uyarladığı “Son Şans” (The Congress) bu yıl Filmekimi programında yer alan filmler arasında. Filmekimi’nin tüm programına filmekimi.iksv.org adresinden ulaşabilirsiniz.
 
Fatih Uysal: “Gençlerin sinema keyfini özgürce yaşamasını istiyoruz”
 
Vodafone FreeZone’la 25 yaş altı gençlerin ihtiyaçlarına karşılık veren ürün ve servislerle hayatlarında fark yaratmak üzere çalıştıklarını belirten Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:
 
“Vodafone Türkiye olarak, pazarlamada segmentasyon odaklı yaklaşımımız doğrultusunda, abonelerimizin gerçek ihtiyaçlarını tespit ederek, bunları tam olarak karşılayan yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmeye çalışıyoruz. Her segmentin beklentilerinin farklı olduğu bilinciyle, 25 yaş ve altı gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlar yaratmak üzere Mayıs 2011’de Vodafone FreeZone markasını hayata geçirdik. Vodafone FreeZone ile hedefimiz gençlere daha fazla özgürlük alanı yaratmak. Sinemanın, gençlerin sosyal hayatlarında en sevdikleri ve en çok vakit ayırdıkları aktivitelerden biri olmasından hareketle, geçen yıl “Türkiye’nin En Kapsamlı Sinema Kampanyası”’nı hayata geçirdik. Vodafone FreeZone’lu gençler 40’tan fazla şehirde, 130’dan fazla sinemada bir bilet aldıklarında bir bilet hediye kazanıyorlar. Buna paralel, gençlerin usta yönetmenlerin ödüllü filmlerini özgürce keşfetmeleri için İKSV Filmekimi’nin bu yıl da sponsorluğunu üstleniyoruz ve Vodafone FreeZone’lulara Filmekimi’nde de 1 bilet aldıklarında, bir bilet hediye alma imkanı sunuyoruz. Sinemanın hem büyük şehirlerde hem de Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan gençlerce ilgi gördüğünü de biliyor; Filmekimi’ni ve hediye bilet kampanyamızı İstanbul dışında 6 ilimize daha götürüyoruz. Bu vesileyle gençlerin, İKSV ekibinin bu yıl da özenle hazırladığı festival programındaki değerli filmlerle buluşmasına katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyor ve tüm gençleri FreeZone’un özgür dünyasına davet ediyoruz.”
 
İKSV Genel Müdürü Görgün Taner de şöyle konuştu:
 
“İstanbul Kültür Sanat Vakfı, Filmekimi’ni bu yıl 12. kez düzenliyor. Bizlere hem sonbaharı hem de yeni sezonu müjdeleyen Filmekimi’nde, yıl boyunca önemli festivallerde gösterilmiş, çoğu ödül kazanmış, kimisi usta yönetmenlerin, kimisi genç yeteneklerin 40’a yakın filmini sinemaseverlerle buluşturuyoruz. Son üç yıldır Türkiye’nin farklı kentlerinde de Filmekimi’nden birer seçki sunuyoruz. Hem yapısıyla hem içeriğiyle hem de hedef kitlesiyle İKSV’nin en genç etkinliklerinden biri olan Filmekimi’ni resmi iletişim sponsorumuz Vodafone’un FreeZone markasının desteğiyle gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.”
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim