• BIST 9634.57
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

159 yeni araç modeli sahneye çıkıyor

159 yeni araç modeli sahneye çıkıyor
Dünyanın en önemli otomobil fuarlarından biri olan ve iki yılda bir Paris ile dönüşümlü olarak düzenlenen Frankfurt Otomobil Fuarı, bu yıl 65. kez kapılarına açmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en önemli otomobil fuarlarından biri olan ve iki yılda bir Paris ile dönüşümlü olarak düzenlenen Frankfurt Otomobil Fuarı, bu yıl 65. kez kapılarına açmaya hazırlanıyor.

159 yeniliğin ilk kez sergileneceği fuarda, ses getirecek 70 modelin dünya lansmanı gerçekleşecek.

Yarın basın günüyle birlikte başlayacak olan fuar, özellikle ev sahibi ülkenin üreticileri tarafından tam anlamıyla bir şov merkezi olacak. Alman markalarının yenilikleri, büyük ölçüde çevreci, hızlı ve lüks modellerden oluşuyor. Bu anlamda BMW'nin üretime yakın hibrid spor otomobili i8, Audi'nin adını efsanevi Quattro Sport'tan alan ve sınırlı sayıda üretilmesi beklenen yeni Quattro hibrid konsepti, Mercedes-Benz'in prizden de şarj edilebilecek hibrid S-Sınıfı, bunlar arasında.

Bununla birlikte lüks markalar Jaguar ve Lexus'un yeni SUV modelleri de ses getirecek. Chevrolet ise, Amerikan ikonları Corvette ve yenilenen Camaro'yu gösterecek.

Yeni alt markalar

Ford, Opel, Renault ve Volvo sergileyecekleri konseptlerle bundan sonraki modellerinde kullanacakları yeni tasarım dilini göstermeye ve tüketicilere bir fikir vermeye çalışacaklar.

Bu fuar, bir türlü toparlanamayan Avrupa pazarında kısıtlı pastadan daha fazla pay almak isteyen markaların yeni girişimlerine de sahne olacak. Ford daha lüks bir seriye marka olarak “Vignale”yi yaratırken, Renault'nun da aynı amaçla “Initiale” etiketli bir konsept sergilemesi bekleniyor. Daha önce bu amaçla “DS” markasını yaratan Citroen ise, bu kez daha hesaplı bir araç serisi olacak “C-line”ın ilk ipuçlarını Cactus ile verecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim