• BIST 9693.46
  • Altın 2505.209
  • Dolar 32.5793
  • Euro 34.764
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

2011’de Abu Dabi’ye gitmek artık “şart” oldu

2011’de Abu Dabi’ye gitmek artık “şart” oldu
Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, yeni başlattığı “essential abu dhabi” kampanyası ile 2011’i “Abu Dabi yılı” ilan etti.

2011’de Abu Dabi’ye gitmek artık “şart” oldu

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, yeni başlattığı “essential abu dhabi” kampanyası ile 2011’i “Abu Dabi yılı” ilan etti.

Kampanya kapsamında dünya genelinde pek çok heyecan verici tanıtım etkinliği gerçekleştirecek olan Etihad, Abu Dabi’yi gözde bir turizm merkezi haline getirmeyi hedefliyor.

Abu Dabi Turizm Müdürlüğü’nün ana sponsor olduğu kampanyaya, yerel turizm sektörü de tüm imkanlarıyla destek veriyor. Kampanya doğrultusunda 2011 yılı boyunca Abu Dabi’ye iş amaçlı ya da turist olarak gelen misafirlere; pek çok otel, tur operatörü, yemek outleti, mağaza, eğlence parkı, kültür merkezi ve spor tesisi tarafından indirimler ve fırsatlar sunuluyor. “essential abu dhabi” kapsamında sunulan fırsatlardan yararlanmak için Abu Dabi’ye giden misafirlerin Etihad uçuşunda aldıkları biniş kartlarını göstermeleri yeterli oluyor. Yolculara “the pass to the magic” (sihire giden yol) sloganıyla birbirinden üstün fırsatlar sunan biniş kartları, yedi gün süreyle kullanılabiliyor.

Başlangıç olarak 36 outletin katıldığı ve yıl sonuna kadar katılımcı outlet sayısının 100’e ulaşmasının beklendiği kampanya kapsamında sunulan fırsatlar her 2-3 ayda bir yenilenecek. İstanbul ile Abu Dabi arasında haftanın beş günü karşılıklı uçuş gerçekleştiren Etihad, essential abu dhabi kampanyasının tanıtımını denizaşırı tüm güzergahlarında, sosyal mecralarda ve uçuşlarında gerçekleştirecek. Kampanyanın web sitesi essentialabudahbi.com, Etihad uçaklarında dağıtılan ve kampanyanın müthiş fırsatlarını anlatan broşürlerle desteklenecek. Kampanya uluslararası alanda da tüm ortaklar trafından desteklenerek, buralardaki satış kanallarında duyurulacak. Bunlara ek olarak, Etihad’ın yeni uçağı Airbus A330 “Visit Abu Dhabi in 2011” (2001’de Abu Dabi’yi Ziyaret Edin) yazısıyla giydirilecek.

Essential abu dhabi temelde BAE’yi ziyaret eden yolculara yönelik bir kampanya gibi görünse de Etihad bu yolla Abu Dabi’yi transit geçiş yolu olarak kullanan milyonlarca yolcunun da şehirde birkaç gece geçirmesini sağlamayı hedefliyor. Yakın gelecekte ziyaretçilerin geceyi ücretsiz geçirebilecekleri odalar da kampanya dahilinde olacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim