• BIST 8970.5
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

2012 Isuzu için başarılı bir yıl olacak

2012 Isuzu için başarılı bir yıl olacak
Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer Ablay başarılı bir yılı geride bıraktıklarını, otomotiv sektörü için sıkıntılı geçeceğini düşündüğü 2012’nin Isuzu için 2011’den daha iyi bir yıl olacağını söyledi.

ANADOLU ISUZU GENEL MÜDÜRÜ ÖMER ABLAY: “2012 DAHA İYİ OLACAK”

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer Ablay başarılı bir yılı geride bıraktıklarını, otomotiv sektörü için sıkıntılı geçeceğini düşündüğü 2012’nin Isuzu için 2011’den daha iyi bir yıl olacağını söyledi.

Anadolu Isuzu’nun medya temsilcileri için Şekerpınar tesislerine düzenlediği basın gezisinde açıklamalarda bulunan Ömer Ablay, 2011 yılının değerlendirmesini yaparken, 2012’ye ilişkin soruları da cevapladı. 2012’nin 2011’den daha iyi geçeceğini söyleyen Ömer Ablay yüzde 20 büyüme planladıklarının altını çizidi.

Anadolu Isuzu’yu tanıtan sunum ve filmle fabrika gezisine başlayan gazetecilere, Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer Ablay, Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, ARGE Müdürü Hakan Özenç, Pazarlama Müdürü Dilek Dönmez, Satış Müdürü Efe Yazıcı ve diğer yetkililer eşlik etti.

Baret, gözlük, kulaklıklı ses sistemleri takarak fabrikayı gezen gazetecilere gerekli bilgi ve açıklamaları bizzat Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer Ablay yaptı. Son iki yılın rakipsiz aracı Novo’ya üretim bandında günün anısına plaket çakıldıktan sonra konferans salonundaki toplantıya geçen gazeteciler, Ablay’a çeşitli sorular yöneltti. Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay ve ARGE Müdürü Hakan Özenç ile  gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ömer Ablay şunları söyledi;

“Yılbaşına kadar hem hafif kamyonda hem otobüste yüzde 20-25’lik bir büyüme hedeflemiştik. Bu ay itibariyle bu büyümeyi yakaladık.

2012 yılı otomotiv sektörü özellikle ihracat sektörü için sıkıntılı olabilir. Ama Anadolu Isuzu’nun içinde bulunduğu sektörler içinde 2012 yılında bir daralma değil aksine 2011 yılına göre daha iyi bir pazar bekliyoruz.”

Dünya markası ile küçük otobüs üreten Türk firması olduklarına değinen Ablay, yeni araç tasarımı, yeni otobüs geliştirme, mevcut modellerin değiştirilmesi, fren, direksiyon, süspansiyon ve otobüs karoserinin tamamen Isuzu Ar-Ge merkezinde gerçekleştirildiğini belirterek konuşmasını şöyle tamamladı;

“Kaliteyi herkes öne çıkarıyor. Kalite konusunda rakiplerimizden farkımız Isuzu’nun dünya çapında çok önemli motor teknolojisine sahip olması. 21 milyon adet motor üretimi ile Isuzu dünyada birinci. Bizim kalite anlayışımızda yüksek kalite anlayışı, regülasyonlara birebir uyum ve yüksek işçilik kalitesi ile biz bu işleri götürmeye çalışıyoruz. Müşterilerimiz kalite anlamında bizden memnun çünkü müşteri memnuniyeti konusunda çok titiz çalışmalar yapıyoruz. Bu kalite çizgisini Ar&Ge ile geliştirmeye devam ediyoruz.

Otobüsçülük artık terzilik gibi. Özel üretim yapıyoruz. Her kesin isteği, tercihi farklı. Çok başarılı bir AR-GE’miz var. Bu nedenle hiç bir sıkıntı yaşamadan istenen değişiklikleri talep edilenleri uygulayabiliyoruz. Bu bizim en büyük gücümüz.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim