• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

2012 Transanatolia Rallisi Alanya’da bitti

2012 Transanatolia Rallisi Alanya’da bitti
2012 Transanatolia Rallisi Raid Yarışı, Alanya’daki tarihi Kızılkule önünde sona erdi. Antalya Beach Park’ta 5 Eylül’de başlayan rallide 46′sı yabancı 68 sporcu, 7 günde Akseki-İlvat-Meke-Kapadokya-Aladağlar-Mut bölgelerinde 2 bin 100 kilometre mesa

 

Organizasyonda, motosiklet sınıfında İtalyan sporcu Mirca Miotto, 4×4 otomobil sınıfında Türk ekibi Mehmet Becce ile Turgut Barış, Quad (ATV motor) sınıfında ise Güney Afrika’dan Sarel Van Bijon birinciliği elde etti. Dereceye giren sporculara ödülleri, Kızılkule önünde düzenlenen törenle verildi.
 
Tören, Karapınar ilçesindeki Meke Gölü-Ürgüp etabındaki kazada hayatlarını kaybeden “Çöl Kaplanı” lakaplı milli sporcu Kemal Merkit ve Hollandalı sporcu Wouter Vaarkamp için bir dakikalık saygı duruşuyla başladı. Hollandalı sporcu Wouter Vaarkamp’ın babası Johan Vaarkamp ve annesi Johanna Vaarkamp’a oğulları anısına plaket verildi. Vaarkamp çifti, kürsüde duygulu anlar yaşadı.
 
Transanatolia Ralli Raid Yarışı Pazarlama Direktörü Burak Büyükpınar, törende, yarışın 3. günü yaşanan kazada Türkiye’nin en önemli motosiklet sporcularından Kemal Merkit ile Hollandalı Vaarkamp’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle 3 ve 4. gün etaplarını iptal ettiklerini söyledi. Yarışın 4. gününde ise sporcular anısına saygı geçişi şeklinde konvoy yapıldığını belirten Büyükpınar, pazar sabahı kamp alanından tekrar başlayan yarışın Alanya’da sona erdiğini kaydetti. Yarışmada dereceye giren sporcular ödüllerini Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak ile Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı’dan aldı.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim