• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

300 yeni servis için ortak arıyor

300 yeni servis için ortak arıyor
Fransız lastik üreticisi Michelin, Avrupa’da uyguladığı Euromaster servis noktasını Türkiye’ye taşıdı.
Yıl sonuna kadar 200, 2013 yılı sonuna kadar 300 franchise servis noktasına ulaşmayı hedefleyen şirket, Avrupa genelinde 17 ülkede 2 bini aşkın servis noktasında tüketicilere özel hizmetler sunuyor. Michelin Türkiye Genel Müdürü Marco Giuliani, Grup olarak 2011’den itibaren 2020 yılına kadar dünyada yüzde 50 büyüme planı çizdiklerini söyledi. Dünyada satılan yaklaşık 6 lastikten birinin Michelin olduğunu belirten Giuliani, 18 ülkede bulunan 69 fabrikada üretim gerçekleştirdikleri bilgisini verdi.
 
Kriz nedeniyle bazı ülkelerde önemli oranda büyüme kaydedemeyeceklerini belirten Genel Müdür, “Batı Avru-pa’daki durumun farkındasınız. Diğer taraftan dünyanın bazı pazarları çok iyi büyüme kaydetmekte. Bu ülkelerde yüzde 25’ten fazla büyüme kaydetmek istiyoruz. Bunlar Çin, Hindistan, Türkiye ve Brezilya gibi pazarlar. Michelin dünyanın her yanında çok iyi tanınan, Fransa, İtalya gibi ülkelerde çok büyük bir marka.” ifadelerini kullandı.
 
Giuliani, Türkiye’de bugün 400’den fazla uzman satış noktalarının bulunduğunu ifade ederek, “Türk sürücüleri neredeyse Türkiye’nin her yerinde Michelin lastiği bulabilmektedir. Son 5 yılda Türkiye pazarında pazarın kendisinden daha hızlı büyüme kaydetmekteyiz.” diye konuştu. Avrupa bölgesinde Türkiye’nin kamyon ve otobüs lastiklerinin değişiminde birinci sırada yer aldığını anlatan Giuliani, binek otomobiller açısından bakıldığında Türkiye’nin Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere, Fransa gibi pazarlardan sonra 6. sırada geldiğini dile getirdi.
 
Euromaster Türkiye Genel Müdürü Eric Saignol da franchise sistemine katılan Michelin bayilerine özel çalışma, satış metotları ve cazip servis konseptleri anlamında büyük katkı sağlayacaklarını belirterek, Euromaster’ın faaliyet gösterdiği pazarlarda tüm ürün gruplarında müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini doğru analiz ettiğini ve uyguladığını kaydetti.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim