• BIST 9524.59
  • Altın 2490.448
  • Dolar 32.5467
  • Euro 34.722
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

3M Türkiye Otomotivde Büyüyor

3M Türkiye Otomotivde Büyüyor
İnovasyon devi 3M, Çerkezköy’deki tesisinde yer alan otomotiv bölümünün üretim hacmini artırdı. Yenilikçi ürün ve çözümler sunan 3M, Türkiye’de genişlettiği üretim hacmiyle pazar dinamiklerine şekil vermeye devam edecek.

Türkiye’yi bölgesinde süper güç haline getirecek Çorlu’daki üretim üssünün haberini geçtiğimiz Ekim ayında basın toplantısıyla kamuoyuna duyuran ve Aralık ayında Super Hub tesisinin temel atma törenini gerçekleştiren 3M, Çerkezköy fabrikasındaki otomotiv bölümünün hacmini artırdı. Makine ekipman sayısının artırılması ile üretilebilecek parça sayısı kapasitesi 300% oranında artış gösterirken üretim yapılan müşteri sayısı 2 katına çıkmış oldu. Tesis bünyesinde beyaz ve mavi yaka çalışan sayısı ise 60% oranında artarak bölge işgücüne katkı sağladı.

PAZAR DİNAMİKLERİNE ŞEKİL VERECEK
 
2000 yılından bu yana Çerkezköy’deki tesisinde otomotiv sektörü için inovatif ürün ve çözümler geliştiren 3M Türkiye;  yakıt tasarrufu, ağırlık azaltma ve toplam maliyet azaltılmasının yanı sıra sektöre stil ve konfor için yenilikçi çözümler sunuyor. Otomotiv ürünleri yelpazesinde bantlardan, yapısal yapıştırıcılara, akustik izolasyon ürünlerinden ileri teknoloji fimlere kadar pek çok ürün bulunduran 3M, Çerkezköy’deki tesisinde genişletilen otomotiv üretim hacmiyle ihtiyaçları karşılamaya ve pazar dinamiklerine şekil vermeye devam edecek.
 
YEREL VE BÖLGESEL YETERLİLİK
 
ABD dışında dünyada sadece 10 ülkede bulunan ve Çorlu’da faaliyete geçecek ve Super Hub adı verilen üretim üssüyle birlikte Çerkezköy’deki tesisin ve Ar-Ge çalışmaların büyüme hedefleri; 3M’in uluslararası büyüme stratejisinin yanı sıra yerel ve bölgesel yeterlilik hedeflerine ulaşmasına da katkı sağlayacak.
 
3M, yüzyılı aşkın bir süredir “Müşteriden İlham Alan Çözümler” prensibiyle benzersiz teknoloji platformlarını birleştirerek ürünler geliştiriyor ve mega trendleri takip ederek çözümler üretiyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim