• BIST 9142.4
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Plaka sorgulama boş özel ticari taksi plaka ilanları

Plaka sorgulama boş özel ticari taksi plaka ilanları
Plaka sorgulama özel boş ticari taksi plaka ilanları ekranından hem araç plaka detaylı sorgulama işlemini ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek hem de araçların plaka alım satım işlemlerini çok kolay bir şekilde yapabileceksiniz.

Plaka sorgulama özel boş ticari taksi plaka ilanları ekranından hem araç plaka detaylı sorgulama işlemini ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek hem de araçların plaka alım satım işlemlerini çok kolay bir şekilde yapabileceksiniz. Hem özel plaka ilanları hem de taksilerin vermiş olduğu ilanlarda araç plakasına ve konumuna göre aracın plaka detaylarına ulaşılabilmektedir. Dilerseniz öncelikle araç plaka sorgulama ekranının nasıl işletildiği ve sorgulama işleminin nasıl yapıldığına yönelik detayları sizler ile paylaşmaya çalışalım. Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki kişisel bilgilerin kullanımının online olarak sağlanmaması ve kullanıcılara güvenlik zafiyetinden ötürü böyle bir hizmet verilmemesinden dolayı plakadan isim sorgulama işlemi yapılamamaktadır.

Plakasorgulamasi.com ekranda bilgilerin doğru olarak girilmesi durumunda sadece plakanın aktif bir şekilde kullanılıp kullanılmadığı bilgisi ekrana yansıtılmaktadır. Diyelim ki 34 ATV 25 plakalı aracın kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek istiyorsunuz. Bunun için sisteme doğru bir şekilde bilgileri girdiğiniz zaman kısa süre içerisinde plakanın aktif olarak kullanılıp kullanılmadığı bilgisi ekrana yansıtılmaktadır. Eğer şuan aktif olarak kullanılmayan bir plaka ise sistemde girmiş olduğunuz plaka bilgisi yanlıştır veya şuan plaka kullanılmamaktadır. Bilgisi gelmektedir. Bu anlamda ilk aşamada onu öğrendikten sonra sonraki süreçte özel ve ticari taksi plakaları hakkında detaylı bilgiler elde edebilir ve ilan ekleme sayfası üzerinden listeye eklenerek gerekli olan her türlü bilgiler sisteme yansıtılmaktadır.

Özel Plaka İlanları Ekranı

http://www.plakasorgulamasi.com/aracplakailanlari.php şuradan sayfaya girişimini gerçekleştirebiliriz.

Adı Soyadı:

Plakası:

Fiyatı:

Detaylı Açıklama:

Yukarıda belirtilmiş olan şablonda kişiler kendi araç plakalarını sisteme girdikten sonra detay kısmında plakadan ne kadar ücret talep ettiklerini belirtmektedirler. Bu durumda ilanları gören kişiler sisteme girişlerini gerçekleştirerek plakayı almak için pazarlıklarını yaparlar.

Taksi Plaka İlanları Ekranı

http://www.plakasorgulamasi.com/taksiplakailanlari.php taksi plaka ekranlarına da buradan ulaşım gerçekleştirebilirsiniz.

Adı Soyadı:

Ticari Taksi Plakası:

Fiyatı:

Detaylı Açıklama:

Bu ilan şablonuna da aynı şekilde ticari taksi plaka bilgileri girilmekte ve satılmak istenen plaka detayları detay kısmından sisteme eklenmektedir. Bu her iki sistemin de asıl amacı kendi plakalarını satmak isteyen kişilerin ilan yardımı ile bunları sisteme eklemeleri ve müşterilerin buradan ilanları inceleyerek kendilerine ve ekonomik durumlarına uygun olabilecek plakaları bularak pazarlık yapma sürecine geçmeleridir. Sizler de  http://www.plakasorgulamasi.com/ ekranından Plakadan aracı sorgulama yapabilir plaka ilanları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. 

Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim