• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

47. Düsseldorf Boat Show Fuarı kapılarını açtı

47. Düsseldorf Boat Show Fuarı kapılarını açtı
Antalya Deniz Ticaret Odası'nın koordinesinde gerçekleştirilen Avrupa'nın en prestijli yatçılık ve su sporları fuarı; Uluslararası Düsseldorf Boat Show Fuarı, kapılarını açtı. Türk stantlarının büyük ilgi gördüğü fuarda, Side Sualtı Müzesi tanıtıldı.

Almanya'nın Düsseldorf şehrinde, bu yıl 23-31 Ocak tarihleri arasında 47'ncisi gerçekleştirilen Boat Show Fuarı, yoğun ilgi gördü. İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi koordinasyonunda düzenlenen fuara, Antalya'nın yanı sıra Türkiye'nin farklı şehirlerinden 20 firma katıldı. Fuarın dalış bölümünde ise Türkiye'den 8'i dernek olmak üzere toplam 9 temsilcilik yer aldı. İMEAK DTO Başkanı B. İnanç Kendiroğlu, Almanya'da bulunan Turizm Ataşeliği ve Ticaret Ataşeliği temsilcilerinin fuarı ziyaret ettiğini kaydetti.

SİDE SUALTI MÜZESİ TANITILDI

Ziyaretçi sayısının memnun edici olduğunu belirten Başkan Kendiroğlu, "Hava şartlarının iyi olması sebebiyle katılım oldukça yoğun. Bu sene 1,3 ve 13 nolu 3 farklı hallde stant açtık. Seneye bu sayının 5'e yükselmesini umuyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığımız Boat Show Fuarı'nda, bu sene birçok yeniliğe imza attık. Side Sualtı Müzesi'nin tanıtımı için fuar içerisinde kiraladığımız dev ekranlarda müzeye ait görseller yer alıyor ve ziyaretçinin ilgisini çekiyor" dedi.

GÜREL'E PLAKET VERİLDİ

Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve İMEAK DTO İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk'ün de fuarda katılımcı olarak yer aldığını bildiren Başkan Kendiroğlu, fuardaki görüşmeler sonucu KASAT'a dalış enformasyon merkezi yapılmasına karar verildiğini açıkladı. Fuarın açılış günü evinde resepsiyon veren Düsseldorf Başkonsolosu Şule Gürel'e, İMEAK DTO Antalya Başkan Yardımcısı Hanifi Demirkıran ve İMEAK DTO İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk tarafından plaket takdim edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim