• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

5. Ayak Eskişehir Rallisi nefes kesti

5. Ayak Eskişehir Rallisi nefes kesti
Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 5.ayağı olan Eskişehir Rallisi'nde Yüce Auto Skoda desteğinde Bonus Parkur Racing adına yarışan Burak Çukurova-Ünal Tezel ekibi ikinciliğin sahibi oldu.

Eskişehir Rallisi Nefes Kesti

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 5.ayağı olan Eskişehir Rallisi'nde Yüce Auto Skoda desteğinde Bonus Parkur Racing adına yarışan Burak Çukurova-Ünal Tezel ekibi ikinciliğin sahibi oldu.

Takımın diğer ekibi Ercan Kazaz-Emire Cantürk de sınıf 3 birinciliğine ulaşırken, Emire Cantürk En İyi Bayan Co-Pilot kupasını kazandı… Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından 01-02 Ekim tarihlerinde düzenlenen Eskişehir Rallisi, Yağız Avcı’nın liderliği ile sonuçlanırken, Yüce Auto Skoda desteğinde Bonus Parkur Racing adına yarışan Burak Çukurova-Ünal Tezel ekibinin ikinciliğin sahibi oldu. Asfalt zeminli etaplarda iki gün süren organizasyonda, şampiyonadaki rakibi Yağız Avcı ile son özel etaba kadar büyük bir mücadele sergileyen Çukurova, zorlu rallide 8.8 saniye farkla ikinci olarak podyumda yer aldı. Bonus Parkur Racing’in tecrübeli pilotu Ercan Kazaz, yeni co-pilotu Emire Cantürk ile start aldığı ralliyi genel klasman dördüncüsü ve sınıf 3 lideri olarak tamamladı. Mitsubishi Lancer Evo IX ile yarışan Kazaz, bu yarışın ardından Türkiye Ralli Şampiyonası Sınıf 3 Birinciliği’ndeki liderliğini açık farkla sürdürdü. Kazaz’ın kariyerindeki ilk bayan co-pilotu olan Cantürk ayrıca, “En İyi Bayan Co-Pilot” kupasının da sahibi oldu…

Sonax, Tissot ve a haber destekli Bonus Parkur Racing’in genç ekibi Burcu Burkut Erenkul-Ceren Ergun ikilisi ise zorlu ralliyi bayanlar klasmanında ikinci sırada tamamladı. Ceren Ergun, bu yarışın ardından Türkiye Ralli Şampiyonası Genç Co- Pilotlar Birinciliği’nde liderliğe, Burcu Burkut Erenkul da Bayan Pilotlar ve Genç Pilotlar birinciliklerinde ikinciliğine yükseldi. Garanti Bonus ana sponsorluğunda, Unifree Dutyfree, Dexter, Ravika ve Technospray katkıları ile mücadele eden Bonus Parkur Racing, Türkiye Ralli Şampiyonası’na, 22-23 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan Yeşil Bursa Rallisi ile devam edecek.

2.20111003114124.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim