• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

51. Paris Denizcilik Fuarı açılışı yapıldı

51. Paris Denizcilik Fuarı açılışı yapıldı
51. Paris Denizcilik Fuarı, dünyanın dört bir yanından gelen deniz tutkunlarını ağırlıyor. Türkiye'den de yoğun katılımın olduğu Versailles sergi salonlarındaki fuar, 11 Aralık'ta sona erecek.

51. Paris Denizcilik Fuarı açılışı yapıldı

51. Paris Denizcilik Fuarı, dünyanın dört bir yanından gelen deniz tutkunlarını ağırlıyor. 

Türkiye'den de yoğun katılımın olduğu Versailles sergi salonlarındaki fuar, 11 Aralık'ta sona erecek.

Fuarı, yaklaşık 250 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar boyunca 300'ü yeni inşa edilmiş, çeşitli büyüklükte motor ve yelkenli tekne ile denizcilik araç ve gereçleri sergilenecek. 

Ziyaretçiler, küçük şişme bot ve sandallardan, büyük lüks tekne ve yatlara kadar çok sayıda ürünü görme imkanına sahip olacak. 

Fuara evsahipliği yapan Fransa, 4 milyona yakın amatör denizciyle ve yılda yaklaşık 80 bine yakın tekne satışıyla bu alanda önemli ülkelerin başında geliyor. 

-Türkiye'den katılım-

Üç tarafı denizlerle çevrili, deniz sahili uzunluğu 8500 metreye ulaşan, 13 büyük göl, 30 büyük nehre sahip Türkiye de bu yılki fuara yoğun bir şekilde katılıyor. 

Son yıllarda gemi ve tekne yapımı alanında dünyanın önemli ülkeleri arasında giren, turizm patlamasıyla çok sayıda marinayı hizmete sokan ve yat turizmi alanında önemli adımlar atan denizcilik sektörü temsilcileri, fuarda kurdukları stantlarda Türkiye tanıtıyor. 

Fuara katılan Türk firmaları şunlar: "East-med marinas", "Mets yachting ltd", "Lamia catamaran", "Medturk yachting", "D-marin marinas group", "İgl travelve voyages de reve", "Princess nazan deniz", "Gulet broker yachting","Adam voyages", "Chamber de commerce maritime d'Antalya"

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim