• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

6. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi açılıyor

6. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi açılıyor
Karadeniz bölgesi ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanan Samsun Oto Show Fuarı, 18-23 Kasım tarihleri arasında, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.
Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nin işletmesini üstlenen, Türkiye’de fuarcılık sektörünün lideri TÜYAP tarafından, ODD Otomotiv Distribütörleri Derneği ve SOYS Samsun Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği’nin işbirliğiyle Samsun’da düzenlenecek ilk fuar olan Samsun Oto Show Fuarı’nın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 18-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Samsun Oto Show Fuarı’nın, Karadeniz bölgesi ve komşu ülkelerden ziyaretçileri ağırlaması hedefleniyor.
 
Konuyla ilgili bilgi veren TÜYAP Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı İlhan Ersözlü, “TÜYAP’ın Türkiye’deki altıncı fuar merkezi olan Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ilk fuar olan Samsun Oto Show Fuarı’na, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hundai, Kia, Mercedes, Nissan, Seat, Skoda, Volvo, Wolksvagen gibi binek otomobil markalarının yanı sıra ticari araç üreten markalar da büyük ilgi gösteriyor. Sektörün renkli ve görkemli fuarlarından biri olan Oto Show Fuarı’na, önde gelen otomobil markalarının yanı sıra otomobil aksesuarları markaları da katılıyor.” dedi.
 
Ersözlü sözlerine şöyle devam etti: “TÜYAP’ın İstanbul, Bursa, Konya, Adana ve Diyarbakır’ın ardından Türkiye’de işletimini üstlendiği altıncı fuar merkezi olan TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde tüm Karadeniz Bölgesi’nin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulunacak fuarlar düzenlenecek. Samsun başta olmak üzere bölgenin üretim, istihdam ve ihracatına önemli katkılar sağlayacak bu fuarlara, sadece Türkiye’den değil Karadeniz’deki komşu ülkeler de dahil olmak üzere 100 binin üzerinde ziyaretçi bekliyoruz.”
 
Karadeniz’in en büyük fuar alanına sahip olan TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi, nitelikli alt yapısı, tamamıyla klimatize edilmiş sergi salonları, otoparkları ve konferans salonları ile Türkiye’de fuarcılık sektörüne, bölge fuarcılığına ve ülkeler arası ticaretin gelişmesine önemli katkılar sağlayacak. TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2015 yılında inşaat, mobilya-dekorasyon, kitap, tarım, gıda konularında fuarlar düzenlenecek.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim