• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

8 Haziran'da herkes Shell istasyonlarına...

8 Haziran'da herkes Shell istasyonlarına...
Tüm faaliyetlerinde emniyeti ilk önceliği olarak gören Shell, her yıl Haziran ayının ilk haftasında, faaliyette bulunduğu tüm ülkelerde Emniyet Günü etkinlikleri düzenliyor.

SHELL EMNİYET BİLİNCİNİ ARTIRMAK İÇİN
8 HAZİRAN’DA HERKESİ İSTASYONLARINA DAVET EDİYOR

Tüm faaliyetlerinde emniyeti ilk önceliği olarak gören Shell, her yıl Haziran ayının ilk haftasında, faaliyette bulunduğu tüm ülkelerde Emniyet Günü etkinlikleri düzenliyor.

Shell, Emniyet Günü kapsamında gerçekleştirdiği aktiviteler ile Dünya Sağlık Örgütü’nün Mayıs ayında başlattığı 10 yıllık Yol Güvenliği Projesi’ne de destek veriyor.

Emniyeti her zaman bir öncelik olarak gören ve tüm faaliyetlerini “Sıfır Kaza” hedefiyle yürüten Shell&Turcas, bütün çalışanlarının katılımıyla düzenlediği ve bu yıl 8 Haziran’da gerçekleştirilecek Emniyet Günü etkinlikleriyle, bu alandaki bilinci ve alışkanlıkları artırmayı amaçlıyor.

Geniş istasyon ağının da katılımı ile düzenlenecek olan ‘Emniyet Günü 2011’ kapsamında “Arka Koltukta Emniyet Kemeri Kullanımı” kampanyası çerçevesinde hazırlanan el ilanları, Shell istasyonlarında dağıtılacak. Çocuğu ile gelen müşterilere ise emniyet kemeri kullanımının önemini vurgulayan boyama kitapları hediye edilecek. El ilanlarında; emniyet kemeri kullanılmaması halinde doğacak riskler, istatistiki bilgiler eşliğinde anlatılıyor. Uyarı bilgileri, Shell Club Smart Card sahiplerine SMS yoluyla duyurulacak. Ayrıca istasyonlarda cep telefonu kullanmanın ve sigara içmenin yarattığı tehlikeler hakkında da bilgi verilecek ve uyarı çıkartmaları dağıtılacak. Kampanya Haziran ayı sonuna kadar devam edecek.

Emniyet Günü organizasyonu kapsamında, Haziran ayı sonunda ağır vasıta sürücülerine yönelik çeşitli aktiviteler de gerçekleştirilecek. Emniyet kemeri kullanımını uygulamalı bir şekilde teşvik eden çarpışma/devrilme simülatörleri Extra Mola istasyonlarında Shell müşterilerinin kullanımına sunulacak. Araç kullanıcıları kemer takmamanın risklerini yakından deneyimleme fırsatı bulurken; hız, alkollü araç sürme, güvenli yük taşıma ve lastik kontrolü konularında eğitim de alacaklar. Extra Mola istasyonlarını ziyaret eden ağır vasıta sürücüleri tansiyon ve temel göz kontrolünden de faydalanabilecek.

Müşteriler, emniyet kampanyasına ilişkin görüş ve değerlendirmelerini Shell&Turcas’ın websitesinde yer alan form aracılığı ile iletebilecekler. Emniyet Günü, sunulan öneriler de göz önüne alınarak önümüzdeki yıllarda devam edecek.

Shell&Turcas, şirket içinde de aralarında şiir ve slogan yarışması da olmak üzere, kişisel ve trafikte güvenlik konulu bir dizi etkinlik düzenleyecek.

Emniyet Günü hakkında

Shell, itibar ve marka gücünün, iş sağlığı, emniyeti, güvenliği ve çevre gibi (İSEÇ) ana unsurlarla sağlamlaştırılması fikrini benimser ve tüm faaliyetlerini bu çerçevede yürütür. Aynı zamanda, bu unsurların toplumun onay vereceği bir yapıya sahip olması için de hem bayi ve çalışanlarının, hem de müşterilerinin bu konularda bilinçlenmesini sağlamayı, ana amacı olarak görür. Bu kapsamda Shell’in vazgeçilmez ilkelerinden biri olan İSEÇ’in (İş Sağlığı Emniyet ve Çevre) bir yaşam tarzı haline gelmesi için, tüm dünyada her sene bir gün belirler ve bugünün tamamında İSEÇ konularını içeren aktivitelerde bulunarak tüm personeline ve birlikte çalıştığı müteahhitlere bu konunun önemini vurgulayarak emniyet bilincinin gelişimini amaçlar.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim