• BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9683
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

80 saniyede 1 Ford transit satış hedefi

80 saniyede 1 Ford transit satış hedefi
Ford, 2016 yılına kadar 80 saniyede bir Transit satarak, dünya genelinde yılda 400.000 Transit satış rakamına ulaşmayı hedefliyor.
Ford, ilk olarak 1965 yılında Avrupa'da üretimine başladığı ve yeni modeli ile satışını altı kıtada 118 pazara yaymayı hedeflediği popüler ticari aracı Transit'in yedi milyonuncusunun üretimini de kutladı.
 
Ford Başkanı ve CEO'su Alan Mulally, ‘’Ford Transit, milyonlarca insanın yaşamında ve işinde önemli bir rol oynuyor. Dünyanın her yerindeki müşterilerimiz, işçilerini bir inşaat sahasına taşırken, önemli eşyalarını yerine ulaştırırken veya hastalarını acilen hastaneye götürürken Ford Transit'e güveniyor.Yedi milyon üretim rakamına ulaştığımız bu günde, daha fazla sayıda müşterimizin işlerini Transit’le geliştirmelerine yardımcı olmak istiyoruz. Ford Transit’le, müşterilerimizin daha fazla yük taşımalarına ve işletme maliyetlerini azaltmalarına, gittikleri yere güvenilir ve emniyetli bir şekilde ulaşmalarına yardımcı olacak yenilikler geliştirmeye devam ediyoruz. Mükemmel bir geçmişe sahip olan Transit’in geleceği daha da parlak olacak.”
 
2014 ortalarında 4 yeni Transit pazara sunulacak, 80 saniyede bir Transit satacak
 
Ford, 2016 yılına kadar 1 tonluk ve 2 tonluk toplam Transit satış adetlerinin 400.000'in üzerine çıkmasını, dolayısıyla her 80 saniyede bir Transit satışı yapılmasını hedefliyor. Tamamen yenilenen 2 tonluk Ford Transit'in 2014 baharında satışa sunulması planlanıyor. Yeni Transit, orta büyüklükteki ticari araç pazarına yeni bir ivme katacak. Farklı gövde tasarımları ve versiyon çeşitliliğinin yanı sıra, sağlam ve uzun ömürlü oluşu, yük taşıma yeteneği ve düşük maliyetiyle de Yeni Transit’in sınıfının liderliğini sürdürmesi hedefleniyor. 
 
 
2014'ün ilk yarısında, lansmanı yapılacak Transit modelleri arasında 2 tonluk Transit, yeni Transit Connect ve yeni kompakt Transit Courier yer alacak.
 
Ford’un en uzun ömürlü modeli: Transit
Türkiye’de 46 yıldır üretilen ve bugün 7. nesile ulaşan Transit, Ford’un ürün gamındaki en uzun ömürlü modeli ve markanın itici gücü olarak tanımlanıyor. Sınıfında fonksiyonellik, sağlamlık ve dayanıklılık ile DNA’sını oluşturan Transit, fonksiyonelliğinin yanı sıra, 7. nesliyle aklı ve güzelliği de temsil ediyor. 7’nci nesil Transit, düşük kullanım maliyeti ve dayanıklılık özelliğiyle gelenekselliğini korurken, şıklığını ve fonksiyonelliğini de artırarak, sürücü dostu özellikler ve akıllı araç teknolojilerle donatıldı. Tüm bu adımlar Transit’i ihracat pazarlarının da gözdesi yaptı. Meksika ve Güney Afrika gibi yeni pazarlarla birlikte Transit Ford Otosan tarafından 90 ülkeye ihraç edilmeye başlandı.
Transit’i bu kadar güçlü kılan, kuşkusuz tüketici beklentilerine hızla uyum sağlaması oldu. Transit, trendleri hep yakından takip etti; çevre odaklı dönüşüm, butik çözümler ve ürün çeşitliliğiyle lider konumunu sürdürdü, 7’nci nesliyle çıtayı daha da yükseltti.
 
Ford’un Avrupa’daki ticari araç üretim merkezi olan Ford Otosan Kocaeli fabrikasında 1967’de başlayan Transit üretimiyle birlikte Türkiye’de bir ‘Transit ekonomisi’ oluştu. Sınıfının jenerik ismi olan Transit, geçtiğimiz 46 yılda kendi yan sanayisini, bayi satış teşkilatını ve servis ağını oluşturdu. Bu sayede, Türk ekonomisinin büyümesine ve gelişmesine de katkıda bulundu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim