• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

85. yılında Kamil Koç’un tercihi "Neoplan"

85. yılında Kamil Koç’un tercihi "Neoplan"
Karayolu yolcu taşımacılığında 85’inci yılını kutlayan Kamil Koç firması, filosunu 17 adet NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsü ile güçlendirdi.

85’inci yılında Kamil Koç’un tercihi NEOPLAN

Karayolu yolcu taşımacılığında 85’inci yılını kutlayan Kamil Koç firması, filosunu 17 adet NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsü ile güçlendirdi. 85’inci yılında 10 milyon yolcu taşımayı hedefleyen Kamil Koç, 15 adet NEOPLAN Tourliner L ve 2 adet Tourliner seyahat otobüsü aldı.

Yatırımlarını müşteri odaklı ve çağın gereklerine uygun olarak gerçekleştiren Kamil Koç firması, “Rahat Hat” konsepti için 2+1 koltuk düzeni ile tasarlanan NEOPLAN Tourliner seyahat otobüslerini tercih etti.

“Rahat Hat“ konseptini Türk yolcusu ile tanıştıran ve bu konseptteki araçlarını NEOPLAN Tourliner ile gençleştiren Kamil Koç firmasının yeni araçlarının tamamında koltuk arkası ekran bulunuyor. Özel eğitimli personel, zengin ikram çeşitliliği ile yolcularına ayrıcalık sunan “Rahat Hat” otobüsleri, konfor ve imkânlarının dışında, sahip olduğu teknik özellikleri sayesinde de güvenli bir yolculuk sunuyor.

Tatil temalı NEOPLAN otobüsler

Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yer alan Kamil Koç firması rakiplerinin bu yıl içinde gerçekleştirdiği benzer yatırımlara NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsleri ile cevap verdi. Firma gerçekleştirdiği NEOPLAN seyahat otobüsü yatırımına önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Bugün; 26 il, 400 satış noktası ve 3.700 çalışanı ile Türkiye’nin lider karayolu yolcu taşıma şirketleri arasında yer alan Kamil Koç ayrıca yaz mevsimi için özel konsept tasarladı. Yazlık bölgelerde çalışacak 2 adet NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsünün dışı tatil teması ile giydirildi. Yaz mevsimi süresince bu araçlar tatil bölgelerinde renkli tasarımı ve konforu ile Kamil Koç yolcularının hizmetinde olacak.

Tourliner Konforu

Seyahat firmalarının öncelikli tercihi haline gelen Tourliner ailesi, modern tasarımı ve zarif donanımı ile göze çarpıyor. Diğer taraftan hem kısa, hem de uzun seyahatler için yolcular ve kaptanlar açısından en konforlu araç. İşte bu sayede Tourliner ailesi, ister dayanıklılığı, ister teknik özellikleri veya konforu, ister güvenlik açısından olsun, daima güven veren bir otobüs. Yeni üretim teknolojileri ve modüler üretim teknikleri sayesinde Tourliner ailesi, yüksek beceri, inanılmaz fiyat ve performans oranıyla ön plana çıkıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim