• BIST 9548.09
  • Altın 2492.537
  • Dolar 32.5087
  • Euro 34.5601
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Abdullah Gül'den THK'ya tebrik mesajı

Abdullah Gül'den THK'ya tebrik mesajı
Cumhurbaşkanı Gül, Türk Hava Kuvvetleri'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten'e mesaj gönderdi.

Abdullah Gül'den THK'ya tebrik mesajı

Cumhurbaşkanı Gül, Türk Hava Kuvvetleri'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten'e mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eğitimi, disiplini, vazife şuuru, nitelikli personeli, sahip olduğu yüksek teknoloji ve harekat kabiliyetiyle savunma gücünün caydırıcılığını pekiştiren Türk Hava Kuvvetleri'nin, Silahlı Kuvvetler'in en önemli unsurlarından biri olduğunu bildirdi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, Türk Hava Kuvvetleri'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten'e mesaj gönderdi.

Türk Hava Kuvvetleri'nin kuruluş yıl dönümünde tebriklerini ileten Gül, şunları kaydetti:

''Eğitimi, disiplini, vazife şuuru, nitelikli personeli, sahip olduğu yüksek teknoloji ve harekat kabiliyetiyle savunma gücümüzün caydırıcılığını pekiştiren Türk Hava Kuvvetleri, Silahlı Kuvvetlerimizin en önemli unsurlarından biridir.

Geçtiğimiz yıl yüzüncü kuruluş yıl dönümünü gururla kutlayan Türk Hava Kuvvetleri, dünyanın sayılı hava kuvvetlerinden biri olarak, köklü tarihi ve dinamik yapısıyla milletimize kıvanç vermektedir. Hava Kuvvetlerimiz, ülkemizin hak ve menfaatlerinin korunması yanında, uluslararası barışı sağlama ve koruma görevlerindeki üstün başarılarıyla takdir toplamaktadır.''

Gül mesajında, Türk Hava Kuvvetleri'nin, verilecek her türlü görevi etkin bir şekilde icra edecek imkan ve kabiliyete ulaşmış olması, ülkenin bulunduğu coğrafyadaki risk ve tehditler göz önüne alındığında, şüphesiz büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, ''Büyük Atatürk'ün 'İstikbal göklerdedir' direktifiyle çizdiği vizyon çerçevesinde; harekat etkinliğini artırmak ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla modernizasyon çalışmalarını devam ettiren Hava Kuvvetlerimizin, hızla gelişen savunma sanayimizin desteğiyle, havacılık ve uzay alanlarındaki hedeflerini yakalayacağına inanıyorum'' ifadesini kullandı.

Türk Hava Kuvvetleri'nin kuruluş yıl dönümünde görevleri sırasında şehit olan havacıları rahmetle andığını belirten Gül, Hava Kuvvetleri'nin mensuplarına selam ve sevgilerini de sundu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim