• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Açılım İnşaat, MAN ile filosunu güçlendirdi

Açılım İnşaat, MAN ile filosunu güçlendirdi
Açılım İnşaat, 147 araçlık dev filosunu aldığı 60 adet MAN kamyon ile daha da güçlendirdi.

Açılım İnşaat, MAN ile filosunu güçlendirdi

İnşaat sektörünün önemli firmalarından Açılım İnşaat, 147 araçlık dev filosunu aldığı 60 adet MAN kamyon ile daha da güçlendirdi. Açılım İnşaat’ın satın aldığı 50 adet TGS WW ve 10 adet TGX araçlar, MAN fabrikasında düzenlenen törenle teslim edildi.

Açılım İnşaat, satın aldığı 60 adet MAN kamyon ile filosunu daha da güçlendirdi. Açılım İnşaat’ın satın aldığı 50 adet TGS WW ve 10 adet de TGX kamyon için MAN’ın Ankara Akyurt’taki fabrikasında tören düzenlendi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara ve Kamyon Satış Yetkilisi Doğucan Suyanı’nın yanı sıra MAN İç Anadolu Bölge Bayi yöneticilerinden Fethi Genç ile Satış Müdürü Birhan Furtuna’nın da katıldığı törende, Açılım İnşaat sahipleri Mehmet Yalçın ve Sezai Açık, araçlarını teslim aldılar.

TGS WW: Hem ekonomi hem yük avantajı

Açılım İnşaat’ın 50 adet satın aldığı TGS WW; uzun ömürlülüğü, yakıt ekonomisi, dayanıklılığı ve sağlamlığı ile filolardaki yeri her geçen gün artan MAN araçları arasında Türkiye’de tanıtımı yapılan en son modeli olarak yerini aldı. Türkiye pazarına cazip fiyat avantajı ile iddialı giren, konfor ve sürüş kolaylıklarıyla kullanıcı dostu olan MAN TGS WW’nin hafif olması, yük kapasitesini artıran en önemli nedenlerden biri. Aracın 6800 kg ağırlığa sahip olmasının getirdiği avantajın yanı sıra aracın stabilitesi, viraj hakimiyeti, fren güvenliği ve tüm MAN’lar gibi yakıt ekonomisi sağlayan motoru TGS WW’ın diğer özellikleri arasında yer alıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim