• BIST 9524.59
  • Altın 2524.268
  • Dolar 32.5721
  • Euro 34.6338
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Adana ve Hatay'da meydana gelen hortum korkuttu

Adana ve Hatay'da meydana gelen hortum korkuttu
Adana'nın sahil ilçesi Karataş'ta çıkan hortum görenleri korkuttu. Dün saat 14.00 sıralarında sağanak yağışın ardından denizde hortum çıktı. Kısa sürede denizden karaya ulaşan hortum Yemişli Mahallesi'nin yerleşim bölgesine uzak noktadan geçti.

Adana'nın sahil ilçesi Karataş'ta çıkan hortum görenleri korkuttu.  Karataş'ta çıkan hortum görenleri korkuturken bu anı ölümsüzleştirmek isteyen vatandaşlar da telefonlarına sarıldı.

YERLEŞİM YERİNE GELMEMESİ FACİAYI ÖNLEDİ

İlçeye bağlı Yemişli Mahallesi'nde dün saat 14.00 sıralarında sağanak yağışın ardından denizde hortum çıktı. Kısa sürede denizden karaya ulaşan hortum Yemişli Mahallesi'nin yerleşim bölgesine uzak noktan geçti. Hortum, can ve mal kaybına neden olmazken gökyüzüne doğru yükselerek kayboldu. Bölgede yaklaşık 5 dakika görülen hortumun mahalleden geçmemesi de 'şans' olarak değerlendirildi.

ARSUZ'DA DA PANİK YAŞANDI

Bu arada Hatay’ın İskenderun Körfezi ile Arsuz ilçesi açıklarında da hortum oluştu.  Hatay’da dün geceden bu yana etkili olan sağanak yağmur, sabahın ilk saatlerinde yerini şiddetli rüzgara bıraktı. Saat 16.00 sıralarında çıkan hortumu ise vatandaşlar cep telefonu ile görüntüledi. Hortumun çıktığı esnada denizde gemilerin olduğu görülürken, büyük bir tehlikenin eşiğinden dönüldü. Bu arada, İskenderun Körfezi’nde de dev bir hortum oluştu.

17 Ekim 2014 tarihinde Hatay’ın Arsuz ilçesinde çıkan hortum ilçedeki seraları yerlebir etmiş, tekneler ise alabora olmuştu. Hortum nedeniyle büyük maddi hasar oluşmuştu. 

İşte o hortumdan kareler:

hortum-002.jpg

hortum1-001.jpg

hortum2-001.jpg

hortum3.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim