• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Adana'daki ilginç kazalar mobese kameralarında

Adana'daki ilginç kazalar mobese kameralarında
Adana Emniyet Müdürlüğü mobese kameralarına özellikle motosiklet sürücülerinin karıştığı kazalarda birçok yaya ve sürücü yaralanırken kayıtlarda ilginç görüntüler ortaya çıktı.

 

Kentin belirli noktalarına yerleştirilen MOBESE kameraları, asayiş ve terör olaylarının aydınlatılmasına katkı sunmasının yanı sıra, trafik kazalarını da kaydediyor. Kameraların kaydettiği görüntüler incelendiğinde kazaların büyük çoğunluğunun sürücülerin dikkatsizliği ve kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana geldiği görülüyor. Kameralara yansıyan bir olayda, karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadın aniden araçların önüne çıkarak karşıya geçmek isteyince otomobil çarpması sonucu yaralandı. Yol kenarına savrulan kadının ilk yardımına küçük bir çocuk koşuyor.
 
Kameraların kaydettiği trafik kazası görüntülerinden birinde, Seyhan ilçesinde yaya geçidini kullanmak yerine trafiğin yoğun olduğu yerden yolun karşısına geçmek isteyen vatandaş sanki yoldan geçen minibüs çarpmış gibi kendisini yere atıyor. Başka bir görüntüde, kalp krizi geçiren bir hastayı taşıyan ambulans, Zillidede Kavşağı'na geldiği sırada kavşağa kontrolsüz giren bir otomobille çarpışıyor. Başka bir olayda ise yol ortasında yürüyen bir kişi, arkasında iki otomobil maddi hasarlı kazaya karışmasına rağmen arkasını dönüp araçlara baktıktan sonra yoluna devam etti. Öğretmenler Bulvarında meydana gelen kazada ise yeşil ışıkta motosikletiyle karşıya geçmeye çalışan sürücüye, kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil çarpıyor. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanıyor.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim