• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Adobe yeni 'oyuncağını' tanıttı

Adobe yeni 'oyuncağını' tanıttı
Creative Suite 6 lansmanı için Adobe Türkiye, tasarım dünyasının 'rockstarları' olarak anılan dünyaca ünlü evangelistleri Jason Levine, Paul Trani ve Terry White'ı özel olarak Türkiye'ye getirdi.

Adobe yeni 'oyuncağını' tanıttı

Creative Suite 6 lansmanı için Adobe Türkiye, tasarım dünyasının 'rockstarları' olarak anılan dünyaca ünlü evangelistleri Jason Levine, Paul Trani ve Terry White'ı özel olarak Türkiye'ye getirdi.

Adobe, yeni ‘oyuncağı’ Creative Suite 6’yı yakından tanıtmak için düzenlediği lansman etkinliğinde, dünyaca ünlü Adobe evangelistleri Terry White, Jason Levine ve Paul Trani’yi, İstanbul’da ağırladı.
 
Açılış konuşmasını Adobe Akdeniz Ülkeleri Bölge Müdürü Tolunay Tomruk ve EEMEA Pazarlama Direktörü Lothar Haenle’nin yaptığı Adobe CS6 lansmanda evangelistler, tasarım akılları arasındaki sınırları kaldırmayı amaçladıkları sunumlarında, yer ve zaman kavramlarından bağımsız bir dünya tasarladıklarını ve bunun CS6 ile – ister ofiste ya da yolda; ister dünyanın bir ucunda – artık mümkün olduğunu anlattılar.

CS6 yepyeni ‘yüzü’ ile yaratım süreci daha kolay ve hızlı...

Tasarım, web ve video alanlarında kullanılmak üzere çok önemli yenilikler sunan Adobe’nin prestij ürünü Creative Suite 6, 14 adet CS6 uygulaması ve dört Creative Suite (Adobe Creative Suite 6 Design & Web Premium, Adobe Creative Suite 6 Design Standard, Adobe Creative Suite 6 Production Premium ve Adobe Creative Suite 6 Master Collection) için güçlü yeni sürümlerini kullanıcısına sunuyor. Adobe’nin yaratıcı pazarlarda devam eden yenilikçiliği, tasarımcıların kod yazmadan HTML5 web siteleri oluşturmasını sağlayan yepyeni bir uygulama olan Adobe Muse™ aracı da duyurulan yenilikler arasında yer aldı.

Adobe EEMA Pazarlama Direktörü Lothar Haenle “Türkiye’deki tasarımcı profesyoneller, CS6 sayesinde çalışmalarında hız kazanmak adına pek çok yeniliğe kavuşuyor. Creative Suite 6; etkili içerik üretme ve farklı uygulamalar sunma konusunda her detaya sahip.” dedi. Türkiye yazılım pazarındaki öngörülerini de açıklayan Haenle, sözlerine şunları ekledi; “Türkiye bizim için çok önemli, tasarım profesyonelleri için yenilik ve inovasyon zamanı olduğuna inanıyoruz”

Adobe Akdeniz Ülkeleri Bölge Müdürü Tolunay Tomruk “Adobe elçileri evangelistlerimiz Terry White, Jason Levine ve Paul Trani’yi Türkiye’de aramızda görmek mutluluk verici. Adobe olarak amacımız, dijital deneyimlerle dünyayı değiştirmek. Creative Suite 6 ile birlikte tüm tasarımcıların işlerini kolaylaştırıyoruz, onları birbirlerine yakınlaştırıyor ve tasarlamanın sihrini herkese taşıyoruz. Özellikle tabletlerin tasarımcılar için çok önemli bir fırsat olduğuna inanıyoruz. Tasarımcılar artık tabletleri, sadece bilgi tüketmek için değil içerik yaratmak için de kullanıyor. Müşterilerimizden aldığımız geri bildirimlere dayanarak, her 4 tasarımcıdan 3’ünün tabletlerini içerik yaratmak için de kullanmak istediklerini ortaya çıkardık ve bu ihtiyaca yanıt verdik ve iş süreçlerini kolaylaştıracak özellikleri, Creative Suite 6’da bir araya getirdik.” dedi. Endüstrideki en yeni trendlerin göz önüne alınarak Creative Suite 6’nın geliştirildiğini vurgulayan Tomruk sözlerine şöyle devam etti; “Yeni ürünümüz, üretkenlik, yaratıcılık ve dağıtım olmak üzere 3 ana tema düşünülerek geliştirildi.”

Tasarımcılardan alınan geri bildirimler doğrultusunda geliştirilen Creative Suite 6; Adobe Photoshop CS6, InDesign CS6 ve Illustrator CS6 uygulamalarındaki performans ve iş akışı iyileştirmeleri; baskı, web ve mobil projelerinde önemli zaman tasarrufu elde edilmesini sağlıyor. Sunduğu HTML5 aracı ile web profesyonellerine çifte kolaylık sağlayan Adobe, yenilikçi yeni iş akışları ve Adobe araçları arasında sunulan eş özellikler, günümüz web tasarımcıları ve geliştiricileri ile interaktif ortam yaratıcılarının yaratma sürecini kolaylaştırıyor.

Video yaratıcılığına ‘yeni standart’ geldi

CS6 video yaratıcılığının sınırlarını zorlayan Production Premium, önemli performans iyileştirmelerini içeren ve video düzenleyicileri için yine kendileri tarafından yeniden tasarlanan Adobe Creative Suite 6 Production Premium içindeki araçlar, profesyonel videoda yeni bir standart belirliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim