• BIST 9511.06
  • Altın 2492.507
  • Dolar 32.5959
  • Euro 34.8056
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

''Advan Sport V105' Cenevre Fuarı'nda

''Advan Sport V105' Cenevre Fuarı'nda
YOKOHAMA, 83. Cenevre Otomobil Fuarı’nda yüksek hızlarda dayanıklılığın yanı sıra ıslak ve kuru zeminlerde benzersiz performans sunan Advan serisine ait yeni “Sport V105” lastiğini sergileyecek.

 

 “Love Driving” (Sürüş Aşkı) konsepti ile tasarlanacak YOKOHAMA standında Advan markasının yeni ürünü “Sport V105” premium performans otomobili Mercedes-Benz SL ile sergilenecek.
 
Otomotiv sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan Cenevre Fuarı 7 Mart tarihinde tüm sektör temsilcilerine, markalara ve otomobil tutkunlarına kapılarını açarken, dünyanın lider otomobil üreticilerinin tercihi YOKOHAMA da fuarda yenilikçi ürünlerini tanıtacak. Yokohama’nın amiral gemisi niteliğindeki markalarından ADVAN serisinin, yeni “ADVAN Sport V105” modeli ile markanın çevreci konsept anlayışı ile geliştirdiği “BluEarth-1”, “BluEarth AE-01” ve “Geolander SUV” ürünleri de fuarda yer alacak.
 
Sessiz sürüş yüksek konforla buluşuyor
 
"ADVAN Sport V105" eski versiyonu olan "ADVAN Sport (V103)"’ün sağladığı süper yüksek hızlardaki dayanıklılığın yanı sıra, ıslak ve kuru zeminlerde ve frenleme esnasında geliştirilmiş bir performansa sahip. Sessiz sürüşün yüksek seviyede konforla dengelendiği “Advan Sport V105MO", Mercedes-Benz A-Class, B-Class, C-Class, SLK-Class, SL-Class ve CLS-Class araçlarında orijinal ekipman olarak kullanılıyor. Eski versiyon olan "ADVAN Sport (V103)" ise Audi S8, A7, Q7, Porsche 911, Carrera 4, Cayenne ve Bentley Continental markalarında orijinal ekipman olarak tercih ediliyor.
 
“Sürüş Aşkı” konsepti ile tasarlanan stantta ayrıca YOKOHAMA’nın binek araçlar için üretilen tüm “ADVAN” lastikleri de sergilenecek. Bu seride; ADVAN Sport (V103) ile spor SUV’lar için, “ADVAN S.T." ve  şehir içi spor araçlar için yüksek tutuşlu "ADVAN NEOVA AD08R" modelleri yer alacak.  
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim