• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Aeroflot'tan uçuşlarda cep telefonu izni

Aeroflot'tan uçuşlarda cep telefonu izni
Rusya'nın önde gelen ulusal havacılık şirketi Aeroflot, Megafon ile anlaşarak uçuşlarında cep telefonu ile konuşma dönemini başlattı.

AEROFLOT'TAN UÇUŞLARDA CEBE İZİN

Rusya'nın önde gelen ulusal havacılık şirketi Aeroflot, Megafon ile anlaşarak uçuşlarında cep telefonu ile konuşma dönemini başlattı.

Bugünden itibaren başlayan hizmette ilk olarak gerekli cihazlarla donatılan Airbus A321 model uçağında kullanılacak. Cep telefonu kullanımı şimdilik Avrupa ülkelerine ve Rusya şehirlerine uçacak A321'lerde mümkün olacak. Megafon kullanıcılarının bu hizmet için ayrı bedel ödemeyeceği belirtilen açıklamada, ayrıca uçakta GPRS vasıtasıyla İnternet'in, SMS ve MMS'in kullanımı mümkün olacağı kaydedildi.

Aeroflot, hizmetin uçakların 3 bin metre yükseklik üzerinde olduğu esnada açılacağını ifade ettiği açıklamada ayrıca 2011 yılında bir çok okyanus ötesi uçaklar için de aynı hizmeti sağlamayı amaçladığını belirtti.

CEPTEN CHECK-İN

Aeroflot şirketi Rusya'da birçok yenilik ile tanınan havacılık şirketi. Ağustos ayından itibaren Aeroflot tüm iç hat müşterileri cep telefonlarından uçuşlarına check-in yapabileceğini duyurmuştu. Cep telefonlu check-in hizmeti sayesinde yolculara 2D siyah-beyaz barkod gönderiliyor. Tüm bilgileri içeren bu barkod sayesinde yolcunun sadece uçağa geçmesi kalıyor. Mobil check-in 24 saat öncesinde başlayabiliyor. İneternette olduğu gibi cep telefonu ile check-in yapanlar kendilerine uçakta yer ayarlayabiliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim