• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Aerosvit, Ukrayna bayrak taşıyıcısı oldu

Aerosvit, Ukrayna bayrak taşıyıcısı oldu
Ukrayna’nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Aerosvit, dün akşam Taksim Hyatt Otel’de düzenlediği toplantı ile Donbassaero ve Dniproavia Havayolları’nı bünyesine kattığını duyurdu.

UKRAYNA'NIN BAYRAK TAŞIYICISI OLDU

Ukrayna’nın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Aerosvit, dün akşam Taksim Hyatt Otel’de düzenlediği toplantı ile Donbassaero ve Dniproavia Havayolları’nı bünyesine kattığını duyurdu.

Ukrayna'da bulunan iki havayolu firmasını bünyesine katan ve ardından Ukrayna’nın en büyük havayolu şirketi olan AeroSvit Taksim Hyatt Otel’de basın mensupları ve tur operatörlerine bir toplantı düzenledi.

Atatürk Havalimanı’na haftada 25 uçuş yapan AeroSvit, Türkiye’de de Gözen Air ile çalıştığını ve bu çalışmayla daha da güçlendiğini belirtti.

Tanıtım toplantısında konuşan Gözen Grup’a bağlı AeroSvit Türkiye Müdürü Vicdan Yüksel Dönmez “Türkiye’den hergün Kiev’e uçmaktayız. AeroSvit olarak aktarmalı olarak Delhi, Pekin, Bangkok, New York, Moskova, Prag, Varşova gibi bir çok farklı destinasyona da uçmaktayız. Bugün yapılan toplantının amacı bu uçuş noktalarımızı Türk seyahat şirketlerine tanıtmak ve birleştiğimiz havayolları şirketlerini sizlere anlatmak” diye konuştu.

Filosunda 21 uçak bulunan AeroSvitin ortaklık yaptığı firmalarla birlikte uçak sayısı da 46’ya ulaştığı belirtildi.

AeroSvit'in bilet satışlarını Türkiye içinde 550 IATA acentası gerçekleştirirken, toplantıda AeroSvit'in yeni destinasyonlarını şirketin Satış Direktörü Olga Dubovyk tanıttı.

Geleneksel hale gelen şirketlerin tanıtım gecesi çekilişinde 5 kişiye de AeroSvit ile Kiev ve Kiev aktarmalı Gidiş – Dönüş uçak biletleri hediye edilirken, çekilişin ilk talihlisi de AirportHaber muhabiri Murat Can Güllü oldu.

Uçuş bilgilerini ve bilet fiyatlarını www.aerosvit.com/ adresinden inceleyebilirsiniz.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim