• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Afyon'da 'konforlu durak' dönemi

Afyon'da 'konforlu durak' dönemi
Afyonkarahisar Belediyesi Özel Halk Otobüsleri firması tarafından hizmete sunulan ve toplamda her biri 20 bin TL'ye mal olan 'Konforlu Duraklar' yolculardan tam not aldı.

Afyonkarahisar'da ilk olarak şehir merkezinde Anıtpark önündeki yolcu bekleme alanında yapılan duraklarda elektrikli ısıtma, sınırsız internet, ücretsiz cep telefonu şarj sistemi olduğu belirtildi. İlk etapta ısıtma sistemi ve ücretsiz internetin olduğu belirtilen duraklarda kısa süre sonra ücretsiz cep telefonu şarj imkanı ve otomatik çay makinası ile yolculara ücretsiz çay ikramının da yapılacağının bildirildi. Durakların her birinin yaklaşık 20 bin TL'ye mal olacağı ve 20 noktada bulunacağı kaydedildi.

Konforlu duraklarla ilgili bir açıklama yapan Özel Halk Otobüsleri firma ortaklarından Galip Şanlı, durakların kentte şehir içi yolcu taşımacılığına yeni bir anlayış getireceğini söyledi. Kısa mesafelide olsa şehir içi taşımacılıkta yolcu memnuniyetinin çok önemli olduğunu ifade eden Şanlı, "20 noktada kuracağımız durakların her biri yaklaşık 50 kişilik olacak. Durakalarımız yolcularımızın bir çok ihtiyacı göz önünde bulundurularak dizayn edildi. Duraklarımızda şuanda ısıtma ve ücretsiz internet hizmeti devrede. Ücretsiz cep telefonu şarj imkanı ile ücretsiz çay servisimizde bu ay içerisinde hizmete girecek. Yaptığımız bütün çalışmalar Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin daha rahat ve konforlu bir ulaşım sağlamaları için. Konforlu duraklardan bildiğimiz kadarı ile Türkiye genelinde sadece Erzurum'da var. Afyonkarahisar'da 2'nci olacak. Kentimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim