• BIST 9639.27
  • Altın 2477.673
  • Dolar 32.4931
  • Euro 34.6107
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Ağaoğlu zırhlı araç iddiasına yanıt verdi

Ağaoğlu zırhlı araç iddiasına yanıt verdi
Ağaoğlu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Remzi Can'ın geçen cuma günü düzenlediği basın toplantısında, "Ali Ağaoğlu'nu fuara davet ettik, bizden özel uçak ve zırhlı araç istedi" sözlerinin asılsız olduğunu söyledi.

 

Ağaoğlu, halen Bingöl'de 3 ve Şırnak'ta 1 olmak üzere 4 hidroelektrik santralini bulunduğunu, fırsat çıkması halinde Diyarbakır ve Hakkari'ye yenilerini de ekleyebileceğini belirtti.
 
BEN HALK ÇOCUĞUYUM ZIRHLI ARACA İHTİYACIM YOK 
 
Ali Ağaoğlu, 81 ilde 81 proje için çalışma grubunun hazırlık yaptığını anlatırken şöyle dedi: "4 bine yakın bölge insanına iş imkanı sağlamış bulunmaktayım. Benim yapım ve mizacımla hiç bağdaşmayan asılsız haber beni üzmüş ve rencide etmiştir. Bu hafta içerisinde, eğer zamanı denkleştirebilirsem yarın Diyarbakır'a geleceğim. Ben halk çocuğuyum, zırhlı araca da ihtiyacım yok."
 
HER ZAMAN HALKIMIN YANINDAYIM
 
Telefonla DHA muhabirine konuyla ilgili bilgi verdikten sonra yazılı bir açıklama da yapan Ağaoğlu, halk çocuğu olduğunu her zaman halkın yanında yeraldığını dile getirerek, "Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sayın Remzi Can'dan, Diyarbakır'da düzenlenen bir fuar için davet aldığım, fakat televizyonlarda gördüğüm görüntülerden çekinmiş olabileceğim, Diyarbakır'a gitmek için özel uçak ve zırhlı araç istediğim, risk almak istemediğim, paramı riskli bölgeye yatırmak yerine daha güvenli olan Şanlıurfa ve Gaziantep'te yatırıma dönüştürdüğüm ifade edilmiştir" dedi.
 
ZAMAN PROBLEMİM NEDENİYLE GİDEMEDİM
 
Halen Doğu ve Güneydoğu illerinin ticaret ve sanayi odaları ile üniversitelerinden aldığı davetler olduğunu ve yoğun iş temposu nedeniyle bunların tümüne katılamadığını kaydeden Ağaoğlu, şöyle devam etti: "Güneydoğu ve doğu illerimizin sanayi ve ticaret odaları ile üniversitelerinden aldığım konferans davetlerine, yoğun iş programım elverdiği ölçüde katılmaktayım. Yakın sayılabilecek zamanda Erzurum, Kahramanmaraş ve Malatya olmak üzere 3'üne katıldım.  29'u Türkiye'nin muhtelif illerinin sanayi ve ticaret odalarından, 23'ü de üniversitelerden olmak üzere 52 davet için ajandamda uygun zaman yaratmaya çalışmaktayım.
 
DİYARBAKIR'A HAKKARİ'YE YENİLERİNİ EKLERİM
 
Diyarbakır'dan da davet aldım ve altını çizerek ifade ederim ki sadece zaman problemim nedeniyle gerçekleştiremedim ve bunu da daveti yapan ortak dostumuza açıkça ifade ettim. Ben ülkemin her karış toprağına yatırım ve hizmet götürme ve istihdam yaratma çabasında oldum böyle de devam edeceğim. Halen Bingöl'de 3 adet Şırnak'ta 1 adet hidroelektrik santral yatırımım bulunmaktadır. Fırsat çıkarsa Diyarbakır'a ve Hakkari'ye yenilerini de eklerim."
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim