• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Ağaoğlu'nun reklam filmi satışları patlattı

Ağaoğlu'nun reklam filmi satışları patlattı
Oynadığı reklam filminden sonra Ali Ağaoğlu'nun 3 bin 100 dairelik My World Europe projesinin satış ofisi önünde izdiham oldu.

Ağaoğlu'nun reklam filmi satışları patlattı

Oynadığı reklam filminden sonra Ali Ağaoğlu'nun 3 bin 100 dairelik My World Europe projesinin satış ofisi önünde izdiham oldu.

Ekonomideki canlılık doğru reklamla birleşince Ali Ağaoğlu'nun 3 bin 100 dairelik My World Europe projesinin satış ofisi önünde izdiham oldu. Binlerce kişi bilgi almak ve sipariş vermek için kuyruğa girdi.

Türkiye'nin en zengin işadamlarından 'Ağa' lakaplı inşaat devi Ali Ağaoğlu 'reklamın gücü'nü bir kez daha ispatladı. Ağaoğlu önce dünya şampiyonasında ikinci olan basketbol milli takımının oyuncularına ve ekibine hediye ettiği 21 daire, ardından da kendisinin başrol oynadığı Türkiye'nin en büyük reklam kampanyasıyla gündeme bomba gibi düşerken, harcadığı paraların karşılığını iki gün içinde fazlasıyla aldı.

Sabah gazetesinin haberine göre, Ağaoğlu'nun rol yeteneğini sergilediği ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'havuzlu villa' polemiğine gönderme yapan reklamların ardından satışa çıkan My World Europe projesinin satış ofisinde adeta izdiham çıktı.

OFİSİ 5 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Resmi satışların başladığı ilk gün satış ofisini 2 bin kişi, dün de 3 bin kişi ziyaret etti. Dün 900 kişi sıra numarası almayı başararak satış ekipleriyle görüştü. Çağrı merkezinden 6 bin kişi bilgi aldı, myworld-europe .com adresini ise şu ana kadar 65 bin kişi ziyaret etti. Satış ofisi sabah 09:00'dan 03:00'e kadar çalışıyor. Dün itibariyle My World Europe'da satılan daire sayısı bini geçti. Panayır alanına dönen satış ofisi ve çevresinde minikler çocuk parkında eğlenirken, sıra bekleyenler bahçedeki masalarda gazetelerini okuyup, çaylarını kahvelerini içip, dönerlerini yiyor.

'ROL YAPMADIM'

Ali Ağaoğlu, hiç planlamadan, sadece sergiledikleri takım oyunu nedeniyle Türk Basketbol Milli Takımı oyuncuları ve ekibine daire vermesinin, projeye ilgiyi arttırdığını söylüyor. Reklam filmi için de "Oynamadım, kendim oldum. İnsanlar samimiyetime güveniyor. Bugüne dek kimseyi yarı yolda bırakmadım" diyor. Ağaoğlu'nun sözlerini, müşteriler de doğruluyor.

Projeden 4-5 daire alana rastladım. Neden bu proje? diye sordum, "Ağaoğlu ismine ve markasına güveniyorum. Projeleri yüksek prim yapıyor" cevabını aldım. Bir başkası Ali Ağaoğlu'nun yanına yaklaşarak "Ev mi satıyorsunuz, altın mı dağıtıyorsunuz" diye sordu.

2. etap satışa çıkıyor

Reklamda oynamak için kendi şirketinden 1 milyon dolar alan Ali Ağaoğlu parayı eğitime bağışlayacağını söyledi. Şirket bu proje için 30 milyon TL'lik reklam bütçesi ayırmıştı. Dün itibarıyla satışların bini aştığını belirten Ağaoğlu, kısa süre içinde de bin 660 konutluk ikinci etap satışlarına da başlayacaklarını anlattı. Ağaoğlu, yoğun ilgi nedeniyle Ataşehir My World ve Ataşehir My Towerland satış ofislerinden de My World Europe'un satışlarını yapmaya başladıklarını kaydetti

Rakipler tebrik yağdırdı

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik: Arayıp tebrik ettim. Ağaoğlu oyunculukta çıtayı yükseltmiş "2 milyon dolar verirsen Sinpaş için de oynarım" dedi.

Dumankaya İnşaat Yönetim kurulu Üyesi Uğur Dumankaya: Sektörümüzün ikonu, en parıltılı ismi Ali Ağaoğlu. Reklam filmiyle sektöre yeni bir soluk getirdi. Kendisini arayarak tebrik ettim.

Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu: Donald Trump yapınca güzel oluyor, Ali Ağaoğlu yapınca da güzel. Bu çalışma Ali Ağaoğlu'nun zeki, parlak zekâsının ürünü.

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz: Reklam çok güzel. İnsanların kendi ürünlerini tanıtması tüketici üzerinde etkili. Ben de Şelale Evleri'nin reklamında yer almıştım.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim