• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Agoda ile Filipinler Havayolları anlaştı

Agoda ile Filipinler Havayolları anlaştı
Online otel rezervasyon şirketi Agoda.com'un Filipinler Hava Yolları ile anlaşması Asya'nın iki önemli firması işbirliğine gitmiş oldu...

 

Agoda.com.tr, Filipin Havayolları’yla anlaştığını açıkladı. Artık, Filipin Havayolları (PAL) yolcuları Agoda.com.tr’nin dünya çapındaki  100.000’den fazla otelinden faydalanabilecekler.
 
Bu yeni birliktelik Filipinler Havayolları yolcularının www.agoda.com.tr/PAL adresinden tüm Filipinler ve uluslararası destinasyonlarda çok uygun otel fırsatlarına ulaşmalarını sağlayacak.
 
İşbirliğini değerlendiren Agoda Ticari Direktörü Ernst Hemmer “Dünyanın en eski ve saygıdeğer havayollarından Filipinler Havayolları’nın müşterilerine otel hizmeti sağlayacağımız için mutluyuz. Bu aynı zamanda da PAL müşterilerinin konaklama gereksinimlerini karşılamaları için de çok uygun bir fırsat” dedi.
 
Bu anlaşmayla Agoda.com.tr’nin ulusal havayollarıyla yapmış olduğu anlaşma sayısı 10’a ulaştı. Ancak bu rakama Agoda.com’un diğer düşük fiyatlı 6 havayolu ve ulusal olmayan havayollarıyla yaptığı 7  anlaşma dahil değil. Bu ortaklıklar, dahil olan şirketler kadar bu şirketlerin müşterilerine de çok fazla değer kazandırmış oluyor.
 
PAL Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Felix ise “Filipin Havayolları olarak, dünyanın önde gelen seyahat sitelerinden Agoda.com ortağı olmaktan çok mutluyuz. Paket tur tekliflerimizin yanında Agoda.com’la bu işbirliği yolcularımıza hizmet verdiğimiz 28 uluslararası ve 32 ulusal destinasyonda çok uygun fiyatlarla konaklama imkanı sağlayacak” diye konuştu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim