• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Ağrı Havaalanı 6 Ocak'ta hizmete girecek

Ağrı Havaalanı 6 Ocak'ta hizmete girecek
Geçtiğimiz yıl tadilata girerek uçuşlara ara veren Ağrı Havaalanı 6 Ocak’ta hizmete giriyor.

Ağrı Havaalanı 6 Ocak'ta hizmete girecek

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katımlıyla açılması planlanan Ağrı Havaalanı için hazırlıklar yapılıyor. 6 Ocak’tan itibaren bilet satışının başladığı Ağrı Havaalanı’nı Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Jandarma Komutanı Ömer Lütfi Mor, Emniyet Müdürü Naci Kuru ile birlikte incelemelerde bulundu.

Pistlerin yanı sıra kule inşaatında incelemelerde bulunan Vali Yerlikaya, yüklenici firma yetkililerinden son durumla alakalı bilgi aldı. Bir takım eksiklerin tespitinde bulunan Vali Yerlikaya, 6 Ocak’taki açılışa yetiştirilmesi konusunda ilgililere talimat verdi.

Havaalanı’nın açılmasıyla kent’in rahat bir nefes alacağını kaydeden Vali Yerlikaya, “havaların iyi gitmesiyle Havaalanı’nı kış öncesinde vatandaşlarımızın hizmetine açmış olacağız. 6 Ocak’ta Ulaştırma Bakanımızın katımıyla havaalanımızda uçuşlar başlayacak. Acenteler bilet satışlarını dün itibariyle başlattılar. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda sefer sayıları ve sefer yerleri artacak. Havaalanı bütün Ağrılı vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Çevre düzenlemesi ve daha iyi bir görünüme kavuşması için zaman içinde çalışmaların devam edeceğini belirten Vali Yerlikaya, “genişleyen pistiyle uluslar arası uçuşların yapılabileceği ve her türlü imkanın sunulabileceği bir havaalanına kavuşacağız” şeklinde konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim