• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Ağrı Havalimanı yakında hizmete açılıyor

Ağrı Havalimanı yakında hizmete açılıyor
Önümüzdeki günlerde açılacak olan Ağrı Havalimanı'nda incelemelerde bulunan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, iddialı konuştu.

AĞRI HAVALİMANI HİZMETE AÇILIYOR

Önümüzdeki günlerde açılacak olan Ağrı Havalimanı'nda incelemelerde bulunan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, iddialı konuştu.

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, günlerde açılacak olan Ağrı Havalimanı ve Arıtılmış Su Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

Sabah saatlerinde Ağrı Havalimanı'na gelen Başkan Arslan ve Erat, yetkililerden bilgiler aldıktan sonra yeni pistte incelemelerde bulundular. Uluslararası statüye kavuşacak olan limanda yapılan son çalışmaları yerinde gören Başkan Arslan, piste aralık ayında ilk uçağın ineceğini açıkladı. Bölgenin en iyi havalimanlarından birisinin Ağrı'da yapıldığını vurgulayan Başkan Arslan "Ağrı çok iyi bir havalimanına kavuşuyor. Bundan böyle çevre illerde bile değişik nedenlerden dolayı inemeyen uçaklar buraya inebilecekler. Aldığımız bilgilere göre aralık ayının ilk haftası ilk uçuşun gerçekleşmesi bekleniyor. Tüm halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Havalimanı Müteahhidi Doğu-San Yönetim Kurulu Başkanı Münir Cizreli ile bir süre sohbet eden Başkan Arslan ve Erat daha Arıtılmış Su Tesisleri'ne geçtiler. Yol üstünde çalışmaları devam eden izale hattını kontrol eden Başkan Hasan Arslan, işçilerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Arıtılmış Su Tesisleri'ni ziyaret eden Başkan Arslan, yetkililerden daha hızlı çalışarak tesisi nisan ayına yetiştirmelerini istedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim