• BIST 8980.74
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

AHL, Avrupa'da “En İyi Havalimanı” seçildi

AHL, Avrupa'da “En İyi Havalimanı” seçildi
TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, Skytrax tarafından yapılan anketler sonucunda, Güney Avrupa’nın “En İyi Havalimanı” seçildi.

 

TAV Havalimanları Holding’in işlettiği İstanbul Atatürk Havalimanı, İngiltere merkezli Araştırma Grubu Skytrax tarafından, ‘Dünyanın En İyi Havalimanları Ödülleri 2013’de Güney Avrupa’nın “En İyi Havalimanı” ödülünü aldı. İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen ve havacılık sektörü liderlerinin katıldığı törende ödül, Skytrax CEO'su Edward Plaisted tarafından TAV Havalimanları Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Serkan Kaptan’a takdim edildi.
 
TAV Havalimanları Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Serkan Kaptan, “Havalimanı işletmeciliğinde küresel arenada yer alan TAV Havalimanları olarak işletmesini yürüttüğümüz İstanbul Atatürk Havalimanı’nın, havacılık sektörünün Oscar’ı olarak kabul edilen Skytrax Dünyanın En İyi Havalimanları Ödülleri 2013’de “Güney Avrupa’nın En İyi Havalimanı” seçilmesi bizlere gurur verdi. Dünya çapında böyle önemli bir ödüle daha layık görülmek havalimanı işletmeciliğinde hedeflerimizi mükemmeliyetçi bir yaklaşım ve istikrarla sürekli ileriye ve daha yükseğe taşıdığımızın bir göstergesidir. Dünya havacılık sektörünün yakından takip ettiği bu uluslararası ödülü alarak ülkemizi küresel platformda temsil eden TAV Havalimanları olarak marka elçiliği misyonumuzu da sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
 
Skytrax CEO'su Edward Plaisted de İstanbul Atatürk Havalimanı’nı bu yılki anketlerde gösterdiği iyi performans için kutladı.  
 
Skytrax Dünyanın En İyi Havalimanları Ödülleri, dünya genelindeki 395 havalimanında doldurulan 12,1 milyon anket sonucunda belirlendi. Yolcular tarafından havalimanında alınan duty free’den, güvenlik ve transfer hizmetlerine kadar 39 farklı havalimanı hizmetini içeren anketler sonucunda sıralama gerçekleştirildi. İstanbul Atatürk Havalimanı’nın birinci seçildiği Güney Avrupa’nın “En İyi Havalimanı” kategorisinde, geçen yılın birincisi Barcelona El Prat Havalimanı ikinci, Madrid-Barajas Havalimanı ise üçüncü oldu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim