• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

AHL'da uçağı kaçıran kral ilgi odağı oldu

AHL'da uçağı kaçıran kral ilgi odağı oldu
Ghana'daki Ashanti bölgesinin kralı 3'ncü Mama Odi Bah Grogo, Danimarka'da düzenlenecek bir festivale katılmak için transit olarak geldiği İstanbul'da uçağını kaçırınca Atatürk Havalimanı'nda ilginç görüntüler oluştu

AHL'da uçağı kaçıran kral ilgi odağı oldu

Ghana'daki Ashanti bölgesinin kralı 3'ncü Mama Odi Bah Grogo, Danimarka'da düzenlenecek bir festivale katılmak için transit olarak geldiği İstanbul'da uçağını kaçırınca Atatürk Havalimanı'nda ilginç görüntüler oluştu.

Üzerindeki geleneksel kıyafetleri ve altın takıları ile turistlerin ve yolcuların ilgi odağı haline gelen Kral Grogo' yu korumaları bir dakika olsun yalnız bırakmadı. Ghana'daki Ashanti Bölgesinin Kralı 3.ncü Mama Odi Bah Grogo, 20-29 Mayıs tarihleri arasında Danimarka'nın başkenti Copenhag'ta düzenlenecek bir festivale katılmak için THY'nin tarifeli seferiyle beraberinde danışmanları ve korumalarından oluşan sekiz kişi ile birlikte Accra'dan İstanbul'a geldi.

Copenhag uçağının kalkışın beklemek için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali transit bölgesinde beklemeye başlayan kral ve beraberindekiler uçaklarını kaçırınca ilginç görüntüler oluştu. Üzerlerindeki geleneksel kıyafetleri ve altın takıları ve kılıcı ile yolcuların ilgi odağı oldu.

Öte yandan İse, Kral Grago'nun danışmanı olduğu öğrenilen bir yetkili ise, Grago'nun Gana'nın bir bölgesinin Kralı olduğunu söyleyerek, Danimarka'daki festivale katılmak üzere transit olarak İstanbul'a geldiğini ifade etti.

Yolcular kral ve korumalarını bol bol fotoğraf çekerken, Kral Grago'nun yolcular ve basın mensupları tarafından kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı rahatsız olduğu görüldü. Kral ve beraberindekiler THY bankosuna başvurarak biletlerini değiştirdi ve geceyi geçireceği Airport Otel'e gittiler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim