• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

AHL'ye 9 metrelik 4 adet limuzin geldi

AHL'ye 9 metrelik 4 adet limuzin geldi
Atatürk Havalimanı'nda faaliyet gösteren bir araç kiralama şirketi, 9 metre uzunluğunda limuzinlerle yolculara hizmet vermeye başladı.

Atatürk Havalimanı'na 9 metrelik limuzinler geldi 

Atatürk Havalimanı'nda faaliyet gösteren bir araç kiralama şirketi, 9 metre uzunluğunda limuzinlerle yolculara hizmet vermeye başladı. Amerika'dan gemi ile getirtilen 4 adet Lincoln marka limuzin, İstanbul'un yanı sıra Ankara, İzmir ve Bodrum Havalimanları'nda da yolcu taşıyacak.

İç ve Dış hatlar terminallerinde 2001'den bu yana araç kiralama işi yapan şirket ilk müşterisini Çırağan Oteli'nden havalimanına taşıdı.

Dış Hat terminali önüne park etmiş halde bekleyen 9 metrelik araç, çevredekilerin ilgi odağı oldu.

Özel şoför ve hostesle birlikte hizmet veren limuzinin içi mini bir eğlence ve çalışma mekanı görüntüsünde. Sıralı koltuk yerine S tipi koltuk dizaynı mevcut. Türk misafirperverliğini göstermeyi amaçlayan şirket, baklava, lokum, Türk kahvesi ikram edecek.

Araçları getiren şirket sahibi Bülent Samancı, İstanbul gibi güzel bir şehirde böyle bir hizmeti başlatmak ve yaygınlaştırmak istediklerini söyledi. Samancı, "Dokuz metre olan limuzinlerimiz diğerlerine göre 2 metre daha uzun. Trafiğe yeni çıkacaklar. 2012 yılında İzmir, Ankara ve Bodrum'a da bu hizmeti taşıyacağız. Ayrıca turistler istediklerinde limuzinle bağlantılı yat hizmeti vereceğiz. Yolcumuzu limuzinle Ataköy Marina'ya götüreceğiz. İstediği saat kadar turistleri ağırlayacağız. Önümüzdeki yıl içinde limuzin sayısını 10'a çıkartacağız." dedi. 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim