• BIST 9782.46
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

AHL'ye bir Lounge hizmeti de TTNET'ten

AHL'ye bir Lounge hizmeti de TTNET'ten
TTNET’in platin müşterilerine hizmet verecek “TTNET Platin Lounge” İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açıldı.

 

TTNET’in platin müşterilerine hizmet verecek “TTNET Platin Lounge” İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açıldı. 
 
Türk Telekom Grup CEO Hakam Kanafani, Türk Telekom Grubu olarak, müşterilerine hayatın her alanında değer katacak hizmetler sunmaya çalıştıklarını belirterek, “TTNET Platin Lounge bu vizyonumuzun en güzel örneği” dedi. Platin Lounge’ın Türkiye’de telekomünikasyon sektörü için bir ilk olduğunu belirten TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya da “Teknoloji ve konforu harmanlayan TTNET Platin Lounge, müşterilerimizin yurtdışı seyahatleri öncesinde kendilerini ayrıcalıklı hissetmelerini, keyifli ve konforlu zaman geçirmelerini sağlayacak” dedi. Özel yolcu salonunun işletmesini üstlenen TAV’ın CEO’su M. Sani Şener de havalimanına TTNET Platin Lounge’ın yeni bir soluk getireceğini vurgulayarak, “Atatürk Havalimanı’na TAV olarak yatırım yapmaya ve yolcu konforunu en üst seviyeye çekmeye devam ediyoruz. TTNET ile işbirliğimiz ile yolcularımıza ve TTNET’in özel müşterilerine çok özel bir alan yarattık” diye konuştu.
Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, Platin müşterileri için İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete sunduğu “TTNET Platin Lounge” ile yeni bir cazibe alanı oluşturdu.
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali, Alt Kat Lounge alanında hizmete giren TTNET Platin Lounge; konforlu ortamı, zengin ikram alanı, Tivibu seyir ve bilgisayar oyun alanı, yeşil dinlenme alanı, okuma alanı ve ürün tanıtım bölümü ile yolcuların uçuş öncesi tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir durak olacak. 
 
TAV ''primeclass'' tarafından işletilen TTNET Platin Lounge, misafirleri için TTNET’in sunduğu avantajları deneyimleme fırsatı da sunacak. TTNET Platin müşterileri, beraberlerindeki bir misafirleri ile altı yaş ve altındaki çocuklarıyla “TTNET Platin Lounge” hizmetinden ücretsiz olarak 
 
yararlanabilecek. TTNET Platin müşterileriyle “TTNET Platin Lounge”a giriş yapan bir kişi aynı koşullarda bu hizmetlerden yararlanırken, diğer misafirler ücret karşılığı lounge’tan faydalanabilecek.
240 metrekare alan üzerine kurulu olan ve aynı anda 45 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip “TTNET Platin Lounge”a giriş yapan tüm misafirler, 100 Mbps hızında TTNET WiFi servisinden sınırsız süre ile ve ücretsiz olarak yararlanabilecek. 
 
“Teknolojiyi konforla birlikte sunacağız”
 
Türk Telekom Grubu şirketlerinin dijital dönüşümü hızlandırmak için büyük bir enerji ile çalıştığını vurgulayan Türk Telekom Grup CEO Hakam Kanafani, “Türk Telekom Grubu Türkiye’nin iletişim ve bilişim teknolojileri altyapısına yönelik ciddi, uzun vadeli yatırımlar yapıyor. Dijital inovasyona daha çok ağırlık veriyor, sahip olduğumuz altyapı üzerinden müşterilerimize sunduğumuz değer ve avantajlara her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Türk Telekom Grubu olarak temel önceliklerimizden biri, müşterilerimizin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak. Sahip olduğu teknolojik altyapı ve sunduğu olanaklarla bu yaklaşımımızın göstergelerinden biri olan TTNET Platin Lounge’u müşterilerimizin kullanımına sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 
 
İnternet servis sağlayıcısı olmanın ötesine geçen bir yaklaşımla, müşterilerinin hayatında daha fazla yer almayı hedeflediklerini belirten TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, şunları söyledi:
 
“Müşterilerimizle bize ihtiyaçlarının olduğu her alanda bağ kurmak ve hayatlarını kolaylaştırmak için adımlar atıyoruz. Bu vizyonumuz çerçevesinde; TTNET bireysel müşterilerine kaliteli hizmet veren, özel teklif ve indirimler sunan, ayrıcalıklar kulübü olarak adlandırabileceğimiz TTNET Platin’i oluşturduk. Özel donanıma sahip TTNET Platin Hizmet Ekibi, TTNET Platin üyelerimizin isteklerini en kısa sürede karşılıyor, sorunlarını çözüyor ve hayatlarını kolaylaştırıyor. Müşterilerimizin yaşadıkları sorunları 24 saat içinde çözmeye çalışıyoruz. Bu müşterilerimize özel marka işbirlikleri ve özel indirimler de veriyoruz.” 
 
Kendi markasıyla lounge hizmeti veren Türkiye’deki ilk ve tek telekomünikasyon şirketi olduklarını da belirten TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Sunduğumuz dijital platformlarla Türkiye’de teknolojik dönüşüme öncülük eden bir şirket olarak, müşterilerimize hayatın her alanında değer katmak için çalışıyoruz. Ülkemizde uçak yolculukları giderek artan bir ilgi görüyor. Hepimiz iş ya da 
 
özel seyahatlerimiz sebebiyle havalimanlarında giderek daha fazla zaman geçiriyoruz. Yurtdışı seyahatine çıkan müşterilerimizin havaalanlarında bekleme sürelerini daha konforlu, verimli ve eğlenceli geçirmelerini, bir yandan da ‘TTNET 360’ vizyonumuz kapsamında sunduğumuz servisleri deneyimlemelerini sağlamak için böyle bir hizmeti hayata geçirmek istedik. Tüm Platin müşterilerimizi bu hizmetlerimizden yararlanmak üzere TTNET Platin Lounge’a bekliyoruz.” 
 
TAV Grubu CEO’sun M. Sani Şener de açılışta, TAV olarak yolcu memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve uluslararası standartlarda hizmet sunmak için çalışmaya devam ettiklerini, Atatürk Havalimanı’na durmaksızın yatırım yaptıklarını belirtti. Şener “TAV olarak havalimanında işlettiğimiz onuncu ve en yeni özel yolcu salonumuzu hizmete açıyoruz. TTNET’le gerçekleştirdiğimiz işbirliği bizim için büyük önem teşkil ediyor. TTNET Platin müşterilerine burada keyifli zamanlar diliyoruz” dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim