• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Ahmet Arslan, projeleri takip ediyoruz

Ahmet Arslan, projeleri takip ediyoruz
AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars'a geldi. AK Parti milletvekillerini hava alanında Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile çok sayıda partili karşıladı.

AK Parti Milletvekilleri Kars'ta

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars'a geldi. AK Parti milletvekillerini hava alanında Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile çok sayıda partili karşıladı.

Havaalanından taziye yerlerine geçen milletvekilleri buradan AK Parti İl Başkanlığı Binası’na geldiler. Milletvekillerini İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, karşıladı.

KARS’TA YAPILAN YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Seçim sürecinde Karslılara verilen sözlerin takipçisi olacaklarını belirten milletvekilleri, Kars’ta yapılan yatırımları yerinde görmek ve çalışmaları hızlandırmak için Kars’a geldiklerini vurguladılar.

AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, işlerinin Kars’ta yapılan yatırım ve projeleri takip etmek olduğunu söyledi.

Ahmet Arslan; “Biz seçim sürecinde ne söz verdik ise onun takipçisiyiz. İşte bugün buraya bunun için geldik. BTK Demiryolu, Kars Barajı, Lojistik Merkez, Kars Kültür ve Turizm Alanı projesi, Çağrı Merkezi ve Kars-Aralık-Dilucu demiryolu projelerini takip ediyoruz. Bu projelerin biran evvel hayata geçirilmesi için çalımlar yapıyoruz. Amacımız Kars’ın hızlı bir şekilde kalkınmasını sağlamak. İşsizliğin ve göçün önüne geçmek. Biz vatandaşlarımıza ne söz verdiysek onların hepsini yapacağız. İşimiz Kars’a hizmet bunun için Karslılar bizleri oylarıyla meclise gönderdi.” dedi.

KARS CAZİBE MERKEZİ OLACAK

AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, Kars’ın özellikle Kafkasların cazibe merkezi olacağını kaydetti.

Arslan; “Bakü-Tiflis-Kars demiryolu tamamlandığında buna paralel kurulacak Lojistik merkez Kars’ın ekonomik anlamda gelişmesinde ve büyümesinde önemli rol oynayacak. Biz mecliste bunların takipçisi olacağız. Büyüyen gelişen ve ekonomisi canlanan bir Kars Kafkasların cazibe merkezi olacak. Hemşerilerimiz biraz sabır etsinler şuan çalışmalar devam ediyor. Biz bugün buraya bunun için geldik. Bizim Ankara’da kalmamızın bir anlamı yok. Sürekli Kars’a gelerek buradaki işlerin takipçisi olacağız. Projelerimiz var bunların hayata geçirilmesi için ilgili bakanlıklarla sürekli diyaloglar içerisindeyiz. Karslılar yıllardan beri çektikleri hizmet özlemlerini biz gidereceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Kars AK Parti iktidarıyla çağ atlayacak” şeklinde konuştu.

Tarım ve hayvancılık anlamında Kars’ın hak etmediği yerde olduğuna dikkat çeken milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’ta sürdürülebilir tarım ve hayvancılığın yapılması için projeler hazırlayacağını ifade etti.

Kılıç; “Özellikle tarım ve hayvancılıkta Kars’ın önünü açmak için projeler hazırlayacağız. Kars özellikle et ve süt ürünlerinde Türkiye’nin ihtiyacını karşılamaya aday bir kent. Burada bilinçli bir şekilde yapılacak hayvancılık ve bunlara paralel et ve süt ürünlerinin işlenmesi endüstriyel bir şekilde yapılarak marka haline getirilmesi ve bunların pazarlanması için projeler hayata geçireceğiz. Bu projeler tamamlandığında inanıyorum. Hayvancılıkta önemli ölçüde ilerleme olacaktır. İşte barajların faaliyete geçmesiyle birlikte burada sulu tarıma geçilecek. Yani Kars’ta tarım ve hayvancılığın tam anlamıyla yapılması için düşüncelerimizi projelendireceğiz. Biz Kars’ı ve Karslıları önemsiyoruz. Biz onların değil, onlar bizlerin vekilleridir” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen ve partililer ile birlikte önce taziye yerlerini dolaşacak. Ardından da Kars’ta yapımı devam BTK Demiryolu, Kars Barajı’nın çalışmalarını yerinde görerek, çalışmalar hakkında firma çalışanlarından bilgiler alacaklar.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim