• BIST 9508.43
  • Altın 2491.482
  • Dolar 32.6
  • Euro 34.8095
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Ahmet Musul: Akdeniz kıyılarını birleştirdik

Ahmet Musul: Akdeniz kıyılarını birleştirdik
Ekol Lojistik, Avrupa büyümesine İspanya ile devam etti. Şirketin, Ekol İspanya adıyla kurduğu firma için ilk 2 yılda 2 milyon Euro yatırım yapmayı planladığı bildirildi.

AHMET MUSUL: AKDENİZ'DE KIYILARI BİRLEŞTİRDİK

Ekol Lojistik, Avrupa büyümesine İspanya ile devam etti. Şirketin, Ekol İspanya adıyla kurduğu firma için ilk 2 yılda 2 milyon Euro yatırım yapmayı planladığı bildirildi. Ekol Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, "Büyümeye devam ediyoruz. Yatırımlarımızla Akdeniz kıyılarını birleştirdik" dedi.

Barselona ve Madrid’de açılan X-dock tesisleri ile hizmet verecek olan Ekol İspanya, 2015 yılında ise İspanya’nın Irun ve Valencia şehirlerinde de X-dock tesislerini açacak. 30 personelin istihdam edildiği şirkette, 3 yıl içerisinde bu sayının 150'ye çıkacağı öğrenildi. Şirket, 3 yıl içinde 40 milyon Euro ciro ve yıllık 200.000’den fazla taşıma yapmayı hedefliyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, "Ekol, İspanya’daki otomotiv, kimya sanayi, tekstil ve sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşlara tüm taşıma türlerinin yanı sıra kontrat lojistiği alanında da hizmet sunacağız. Ekol, İspanya’nın uluslararası karayolu taşımacılığına önemli bir alternatif olarak alt yapı çalışmalarına önem verdiği intermodal taşımacılık konusunda deneyimleriyle ülke taşımacılığına katkı sağlayacak" dedi.

Musul, konuşmasına şöyle devam etti: "Ekol İspanya öncelikle Avrupa’nın ana sanayi bölgelerinden Avrupa’nın her yerine ve Türkiye’ye uluslararası grupaj taşımacılık hizmetleri sunmayı; İberya’daki stratejik pazarlarda bulunan müşterilerle güçlü ve uzun dönemli iş birlikleri yaparak genç, deneyimli ve uzman ekibiyle üst düzey hizmet vermeyi hedefliyor. Buna paralel olarak kontrat lojistiği, otomotiv ve tekstil taşımacılığına odaklanacak olan şirketimiz, intermodal yapımı tamamlandığında bu projeye önemli kaynaklar ayıracak."

Haber: Hüseyin KARAKURT - Ulaşım Gazetesi

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim