• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

AIDA filosunun 8. gemisi isimlendirildi

AIDA filosunun 8. gemisi isimlendirildi
AIDA hayranları tarafından geminin isim annesi seçilen Bettina Zwickler, AIDA Başkanı Michael Thamm yanında resmi isimlendirme konuşmasında şunları dedi:
AIDA filosunun 8. gemisi isimlendirildi
 
45,000 AIDA hayranı Ostseekai rıhtımını kocaman bir parti alanına çevirerek AIDAsol’un isimlendirilmesini büyük bir şenlik havasında kutladı.

“Ey sen güzel gemi! Yolculukların seni nereye götürürse götürsün senin o güzel gülümsemen insanları mutlu edecektir. Seni AIDAsol olarak isimlendiriyorum ve sana, misafirlerine ve mürettebatına her zaman güzel, mutlu ve güvenli yolculuklar diliyorum, omurganın altında seni her zaman taşıyacak kadar su olsun.” 

Görkemli bir havai fişek gösterisi, AIDAsol ve koyun üstündeki geceyi ışıklandırdı. Gösteriden önce Kim Wilde, OMD, John Miles ve birçok ünlü sanatçı “AIDAsol’un yıldızları: Mezuniyetin AIDA gecesi” ismi altında konser verdi. İsimlendirme partisi ve havai fişek gösterisi YouTube ve AIDA filosunda ki bütün gemilerde gösterildi.

İsimlendirme seremonisinde ki birçok misafirden biri de Kiel Valisi Thorsten Albig’di. Vali Albig davetiyeleri ve isimlendirme partisini Seaport ve AIDA ile birlikte hazırladı. Yaptığı Konuşmada “Muhteşem bir geceydi. Hem gemi hem de Kiel şehri için. Kiel Nüfusunun isimlendirme seremonisinde ki coşkusundan gerçekten etkilendim.” dedi.

İsimlendirilmesinin hemen ardından, AIDAsol ilk yolcuğuna doğru harekete geçti, gemi yolcularına Kuzey Avrupa’yı gezdirecek ve bu gezi yolcularını Kopenhag, Oslo, Londra, Paris ve Amsterdam’a götürdükten sonra Hamburg’a yanaşarak ilk yolculuğunu tamamlayacak.

Haber: Ahmet Özdüzgün - Deniz Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim