• BIST 9524.59
  • Altın 2495.13
  • Dolar 32.5957
  • Euro 34.7784
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Air Canada'dan non stop İstanbul seferi

Air Canada'dan non stop İstanbul seferi
Air Canada bugünden itibaren, Kanada ve Türkiye arasında B767-300ER tipi uçakları ile tarifeli seferlere başlıyor.
Air Canada Executive Vice-President ve CCO Benjamin Smith, Air Canada küresel merkezi konumunda olan Toronto Pearson Havalimanı’nın konumunu daha da güçlendirecek İstanbul seferlerini sunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, İstanbul’un gelişen bir ticaret ve turizm merkezi olarak Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları’nın da işbirliği ile stratejik bir bağlantı noktası olacağının altını çizdi. İstanbul çıkışlı yolcular Air Canada’nın geniş uçuş ağı sayesinde günde 379 uçuşla Kanada, ABD ve tüm dünyada 135 noktaya erişebilecek.
 
Air Canada ve Star Alliance üyesi ortağı Türk Havayolları code-share anlaşmaları ile, gold card üyeleri için Lounge erişimi ve diğer tüm premium hizmetler de dahil olmak üzere bir çok avantajı değerli yolcularına sunacak. Buna ek olarak, Air Canada uçuşları, Aeroplan ve Miles & Smiles üyelerine ödül mil biriktirme imkanı da sağlayacak. 5 kıtada (code-share uçuşlarla birlikte) 175’den fazla noktaya uçuşlar gerçekleştiren Kanada’nın bayrak taşıyıcı ve en büyük havayolu şirketi Air Canada, bugün Toronto Pearson Uluslararası Havalimanı – İstanbul Atatürk Uluslararası Havalimanı hattında ilk uçuşunu gerçekleştirecek.
 
Türkiye Kanada Büyükelçisi Dr. Tuncay BABALI, Kanada Türkiye, Gürcistan, Azerbaycan ve Türkmenistan Büyükelçisi John T. HOLMES, Air Canada EVP ve CCO’su Benjamin SMITH, Global Satış Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Claude MORIN, Türkiye Müdürü Cumhur Gökmen gibi birçok üst düzey yetkilinin de katılacağı karşılama seramonisi, saat 13.20’de (yerel saatle) İstanbul Atatürk Havalimanı Pasaport Sonrası, 216 no’lu kapıda gerçekleştirilecek. Boeing 767-300ER tipi uçaklarla gerçekleştirilecek Toronto-İstanbul-Toronto uçuşları; Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün olarak planlandı. 
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim