• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Air France, Marsilya uçuşlarına başlıyor

Air France, Marsilya uçuşlarına başlıyor
Güney Fransa'nın merkezi Marsilya'ya İstanbul'dan Air France hizmet kalitesiyle haftada 4 gün direkt uçuş gerçekleşecek.

Air France Marsilya uçuşları başlıyor

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Marsilya Havalimanı'na Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere haftada 4 uçuş gerçekleştirecek olan Air France, bu yeni rotasıyla Güney Fransa'nın en büyük şehrini İstanbul'la birleştirmeyi amaçlıyor.

Marsilya'da yerleşik olan Air France yer ve kabin görevlileri ile, İstanbul dahil bir çok Avrupa uçuş noktasına da Marsilya Havalimanı üzerinden hizmet verecek olan

Air France'ın İstanbul - Marsilya uçuşları, Marsilya Havalimanı üzerinden Atina, Kopenhag, Düsseldorf, Milano, Prag, Kazablanka ve Beyrut gibi 13 yeni uçuş noktasına daha hizmet verecek olan büyük projenin önemli bir parçasını oluşturuyor.

Cazip fiyatlar Air France hizmet kalitesiyle birleşiyor

Tarih, kültür, deniz, güneş ve eğlencenin buluştuğu Cote d'Azur'un merkez şehirlerinden Marsilya'ya gerçekleştirilecek uçuşlarda Voyegeur (ekonomi) sınıfı uçuşlarının tüm kapsamlı servisleri Air France kalitesiyle, hiç bir ek ücret olmadan ve tek yön her şey dahil 65 €'dan başlayan cazip fiyatlarla sunuluyor olacak.

2 Ekim 2011'de başlayacak İstanbul - Marsilya seferlerinin biletleri, bugünden itibaren 02123101919 numaralı Air France Çağrı Merkezi'nden, www.airfrance.com.tr online rezervasyon sisteminden ve ya seyahat acenteleri aracılığıyla ayırtılabilmektedir.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim