• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Air France'dan yeni 'Business Class' koltuk

Air France'dan yeni 'Business Class' koltuk
Dünyanın önde gelen havayolu şirketi Air France, yeni “Business Class” koltuklarıyla müşterilerine lüks ve huzurlu bir uçuş deneyimi sunuyor.

Air France, tamamen yenilediği “Business Class” koltuklarıyla, yolcularına çok daha lüks ve huzurlu bir uçuş deneyimi sunuyor. “Havada bir koza” gibi tasarlanan Business Class koltukları mükemmel bir uyku için tamamen düz bir yatağa dönüşüyor. 44 Boeing 777 uçağında toplam 2 bin 102 Business Class koltuğu 2016 yazına kadar tamamen yenilecek. Yeni “Business Class’’ uçak koltuğu üretiminde dünya lideri olan Zodiac Aerospace işbirliği ile geliştirildi. Koltukların eşsiz dizaynı ise Mark Collins’in imzasını taşıyor.

Koltuklara eşsiz bir tasarım verebilmek için her detayın titizlikle düşünüldüğü yeni Business Class koltuklarında yolcular, tıpkı bir kozadaymışçasına rahatlığı ve mükemmel bir yolculuk deneyimini yaşayacak. Deri kollukları ve özel dikişleri ile ideal bir uyku keyfi sağlamak için düz bir yatağa dönüşebilen bu koltuklar, uzun yolculuklarda bile yorgunluk hissinin minimum seviyede tutulmasını sağlıyor. Uyku keyfi, yastıklı yatak başlığı, yumuşak dolgulu narin yorgan ve XXL kaz tüyü yastık ile artıyor. Her yolcunun doğrudan koridor erişimini sağlayan koltuk düzeninin yanı sıra 16 inç genişliğinde, yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranı ile bin saatten fazla film, müzik ve oyun içeriğiyle bu değişiklikler yolculuğun her anının mükemmel geçmesini sağlıyor.
Air France’in 3-F konseptine göre geliştirilen yeni “Business Class” koltuklarının özellikleri şöyle:

“Full flat (tamamen düz)” özelliğiyle koltuklar tamamen düz bir yatağa dönüşüyor ve yorgunluk hissi minimum düzeyde tutuluyor.

“Full access (tam erişim)” özelliği sayesinde her koltuğun doğrudan koridora erişimi bulunuyor.

Koltuklara yumuşak bir hava veren eğimli tasarımın sunulduğu “full privacy (tam mahremiyet)” özelliği ile yolcuların gökyüzünde gerçek bir özel alan içerisinde seyahat etmeleri sağlanıyor.

Business Class koltukları, müşterilerine yüksek çözünürlüklü görüntü sunan geniş bir dokunmatik ekrana sahip. Fransızca, İngilizce, İspanyolca, Brezilya Portekizcesi, Çince, Japonca, Korece, Almanca, İtalyanca, Hollandaca, Rusça ve Arapça dilleri ile bin saatten fazla eğlence programı seçeneği bulunan bu ekranlar, yolcuya tablet bilgisayar konforu sunuyor. Koltukların teknolojik özellikleri bu ekranla da sınırlı değil. Dokunmatik ekranlı cep telefonu, elektrik prizi, USB portu ve gürültü azaltma etkisine sahip kulaklıkları da koltukların sahip olduğu diğer yenilikler arasında.
Air France, 2015 yılında da “En İyisi ve Ötesi – Best & Beyond” olarak isimlendirilen ürün ve hizmet ağını geliştirmeye devam edecek. 500 milyon euroluk bütçesiyle bu proje, Air France’ı ürünleri ve hizmetleriyle havacılık sektörünün en iyi yerinde konumlanmasını amaçlıyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim