• BIST 9703.23
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Air Transat Kanada'ya direkt uçuracak

Air Transat Kanada'ya direkt uçuracak
Air Transat Havayolları, Kanada’nın “kültürel başkenti” Montreal’den TAV Havalimanları’nın işlettiği İstanbul Atatürk Havalimanı’na direkt seferlere başladı.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan direkt seferlerle Kanada artık daha yakın

Air Transat Havayolları, Kanada’nın “kültürel başkenti” Montreal’den TAV Havalimanları’nın işlettiği İstanbul Atatürk Havalimanı’na direkt seferlere başladı.

Ülkenin önde gelen havayolu şirketlerinden Air Transat’ın gerçekleştirdiği uçuşlar düzenlenen törenle kutlandı.

TAV Havalimanları’nın işlettiği İstanbul Atatürk Havalimanı, Air Transat’a ait Airbus A 330 uçağıyla Kanada’nın başkenti Toronto ve Montreal’den gelen yolcuları düzenlenen törenle karşıladı. Toronto’dan hareketle Montreal üzerinden –İstanbul’a direkt seferlere 16 Mayıs’ta başlayan Air Transat’la birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı küresel ölçekte bir ulaşım merkezi olma niteliğini bir adım öteye taşıdı. Kanada’dan İstanbul’a ilk kez düzenlenen seferle Kuzey Amerika’ya hesaplı ve konforlu biçimde ulaşmak mümkün hale geldi.

Törende konuşan TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, “İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Dünyanın 200’den fazla noktasına uçuş gerçekleştiriliyor ve Air Transat’la birlikte Montreal-İstanbul arasında yeni bir köprü kurulmasından memnuniyet duyuyoruz. İstanbul Atatürk Havalimanı, yolcu akış hızı ve sunduğu hizmet kalitesiyle tüm dünyada öne çıkıyor. Yoğun uçuş trafiğinin olduğu günlerde ortalama 900’e ulaşan uçak ve 90 binden fazla yolcuya hizmete veriyor. Gelişen Türkiye’nin modern yüzünü yansıtan havalimanı bölgenin ulaşım merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.” dedi.

Air Transat Pazarlama Direktörü Mylène Couture “Kanada’nın önde gelen tatil havayollarından bir olarak dünyanın yükselen turizm destinasyonlarından Türkiye’ye direkt seferlere başlamaktan dolayı sevinçliyiz. Air Transat Holdays şemsiyesi altında Kandalılara Türkiye’de, Türklere de Kanada’da uygun fiyatlı, kaliteli tatil paketleri sunarak iki ülke arasındaki mesafenin kısalmasına ve dostluk ilişkilerinin ilerlemesine de katkı sunuyoruz” dedi.

UNESCO’nun “Tasarım Şehri” ilan ettiği ve Kanada’nın kültürel ve ekonomik merkezlerinden olan Montreal’le 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul arasında yapılacak direkt seferlerin iki ülke arasındaki turizmi geliştirmesi bekleniyor.

Montreal-İstanbul seferleri her hafta pazar günleri, İstanbul-Montreal seferleri de pazartesi günleri düzenleniyor. Uçaklar Montreal’den Toronto’ya devam ediyor. Türkiye’de Air Transat’ın satış temsilciliğini AiRep Havacılık ve Turizm üstleniyor.

25 ülkede 60 noktaya yılda yaklaşık 3 milyon yolcu taşıyan Air Transat, tur operatörleriyle işbirliği yaparak Kanada’nın yanı sıra Karayipler, Meksika ve ABD’de de tatil paketleri sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim