• BIST 9693.46
  • Altın 2507.469
  • Dolar 32.5758
  • Euro 34.7748
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

AirBaltic, İSG'den Riga’ya 55 €’ya uçacak

AirBaltic, İSG'den Riga’ya 55 €’ya uçacak
Letonya’nın havayolu şirketi airBaltic, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan Riga kentine 31 Mart'tan itibaren seferlere başlıyor.

 

AirBaltic, Riga’dan İstanbul Sabiha Gökçen’e her gün karşılıklı uçuş düzenleyecek. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Riga arasında  2 saat 55 dakika sürecek uçuşlarda, Boeing 737-300 tipi uçaklarla seyahat edilecek. 
 
Riga üzerinden Baltık ve İskandinavya ve Rusya’ya iyi bağlantılar sunduklarını söyleyen airBaltic Ticaret Direktörü Michael Grimme, özel promosyon ile gidiş-dönüş bilet fiyatlarının tüm vergiler ve harçlar dahil 55 Euro’dan başladığını açıkladı.
 
airBaltic’in Ticaret Direktörü Michael Grimme şunları söyledi: “İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına düzenleyeceğimiz seferlerle Baltık ülkelerine, İskandinavya’ya, Rusya’ya ve Bağımsız Devletler Topluluğu’na seyahat eden yolcularımız için Riga üzerinden program ve bağlantılarımızı iyileştirebileceğiz. Uçuşlar ayrıca yolcularımız için İstanbul şehir merkezi ve havalimanı arasındaki ulaşım süresini kısaltmaya yardımcı olacak. 
 
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG, airBaltic yolcularına bir ay boyunca havalimanıyla Taksim Meydanı arasında ücretsiz servis imkânı sunuyor. Seferlerin başlamasından sonra bir ay boyunca airBaltic ile uçan yolcular Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Taksim’e yapılan otobüs seferlerinden ücretsiz yararlanacak. Tek yön bilet fiyatları havalimanı ücretleri ve işlem bedeli dahil 55 euro’dan başlıyor. 
 
airBaltic uçuşlarının tam tarifesi şirketin internet sitesinde görülebilir: www.airbaltic.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim