• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

''Airberlin Turkey'' uçuşlarına başlıyor!

''Airberlin Turkey'' uçuşlarına başlıyor!
Pegasus Hava Yolları ve Almanya’nın ikinci büyük havayolu airberlin arasında gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde, airberlin, İzair’den wet lease olarak almış olduğu uçaklarla,

 

Pegasus Hava Yolları ve Almanya’nın ikinci büyük havayolu airberlin arasında gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde, airberlin, İzair’den wet lease olarak almış olduğu uçaklarla, Antalya’dan Almanya’nın 14 noktasına sefer başlatıyor. Uçuşlar airberlin uçuş kodu ve “airberlin Turkey” markası ile yapılacak
 
Pegasus Hava Yolları’nın sahibi olduğu izair  ve airberlin arasında gerçekleştirilen wet lease anlaşması çerçevesinde airberlin , Antalya ve Almanya arası uçuşlarına bugün başlıyor.
 
Pegasus Hava Yolları ve Almanya’nın ikinci büyük havayolu airberlin arasında Eylül 2011’de başlayan ortaklığın devamı olan bu işbirliği çerçevesinde, airberlin, İzair’e ait  2 adet Boeing 737-800 tipi uçak ile  Almanya’nın 14 şehrinden Antalya’ya karşılıklı tarifeli seferler gerçekleştirecek.  Tahsis edilen uçaklar, “airberlin Turkey” logosu ile uçacak.

Anlaşma çerçevesinde ilk misafirler, Türkiye’de geçirdikleri tatillerinin ardından bugün saat 13: 35’de Antalya’dan kalkan airberlin’in ilk seferi ile Stuttgart’a iniş yapacak. Stuttgart’a ek olarak Bremen, Düsseldorf, Frankfurt, Leipzig/Halle, Nuremberg ve Paderdorn’daki havaalanlarına da iniş gerçekleştilebilecek. Kış ayları boyunca, airberlin Turkey, tatilcileri Almanya’nın 14 şehrinden Türkiye’ye taşımak için haftada 31 uçuş düzenleyecek. Yaz sezonu ile birlikte destinasyonların artış göstermesi hedefleniyor.
 
 Bugün başlayan uçuşlara ilişkin bir açıklama yapan Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk “Pegasus olarak 2007 yılında başladığımız tarifeli Almanya seferlerimize hızla yenilerini  ekledik. Almanya’da 5 noktaya, haftada 40 tarifeli sefer gerçekleştiriyoruz. Bildiğiniz gibi Pegasus’u da bünyesinde barındıran Esas Holding, yüzde 16.48 oranıyla airberlin’in en büyük hissedarı. airberlin’le 2009 yılında başlayan işbirliğimiz kapsamında iki havayolunun internet siteleri birbirine bağlıydı ve bir havayolunun misafirleri diğer havayolunun internet sitesinden uçuş rezervasyonu yapabiliyordu. 

Daha sonra airberlin ile gerçekleştirmeye başladığımız ortak uçuşlar  ile Almanya’daki varlığımızı daha da güçlendirdik. Şimdi ise Türkiye için son derece önemli olan Antalya –Almanya hattını ,Airberlin ile yaptığımız işbirliği ile güçlendiriyor ve ülke ekonomisine de turizm gelirini artırmak suretiyle katkıda bulunacak olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.” dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim