• BIST 9524.59
  • Altın 2522.494
  • Dolar 32.5613
  • Euro 34.6657
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Airberlin ve American Air birlikte uçuyor

Airberlin ve American Air birlikte uçuyor
Airberlin ve American Airlines yaptıkları uçuş paylaşımı anlaşmasını airberlin’in yeni rotası Berlin-Tegel ve New York- JFK olmak üzere genişletme kararı aldılar.

Airberlin ve American Airlines birlikte uçuyor

Airberlin ve American Airlines yaptıkları uçuş paylaşımı anlaşmasını airberlin’in yeni rotası Berlin-Tegel ve New York- JFK olmak üzere genişletme kararı aldılar.

Almanya başkenti ve New York arasında yapılan kesintisiz uçuşlar Mayıs 2011’den bu yana her Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri yapılıyor. airberlin ve American Airlines uçuş paylaşımı anlaşması sonucu bu yeni uçuşun eklenmesiyle Almanya'nın en büyük ikinci taşıyıcısı olarak şimdi tüm Amerika’yı kapsamaktadır.

Airberlin mali işler sorumlusu Ulf Hüttmeyer, “Almanya’nın iki önemli geçit kapısı olan Berlin ve Düsseldorf’den yapılan 26 hafta once başlayan bu kesintisiz uçuşlar ile bunu diyebiliriz ki ABD airberlin için giderek daha önemli bir Pazar haline geliyor. American Airlines ile yapılan uçuş paylaşımı anlaşması büyüyen bu pazarda airberlin’in bulunduğu konumu daha da güçlendirmek için yardımcı olarak airberlin yolcularına geniş American Airlines uçuş ağından yararlanma imkanı verecek.

Biz American Airlines ile ortaklık çalışmalarımızı arttırmaya ve de gelecekte yapılabilecek farklı bölgelere uçuş paylaşımları için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Virasb Vahidi, Amerikan Baş Ticari Görevlisi yaptığı açıklamada “airberlin değerli bir Avrupa ortağı oldu. Yeni yapılan bu uçuş paylaşım anlaşması bizim için çok büyük önem taşıyan havacılık sektöründe American Airlines yolcularına Orta Avrupa'ya daha fazla seyahat seçenekleri sunuyor. " diye belirtti.

Transatlantik’e yapılan uçuşların yanı sıra, Amerika’ya ulusal ve de Avrupa içi uçuşlar olmak üzere airberlin ve American Airlines Kasım 2010 tarihinden bu yana uçuş paylaşımı yapıyor. Uçuş paylaşımı anlaşması gereğince, American Airlines Amerika’nın Fort Myers, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco bölgelerine uçuyor. Karşılık olarak da airberlin American Airlines’ın Frankfurt - Dallas/Fort Worth, Zürich- New York-JFK uçuşlarını paylaşıyor.

Kaynak: Airnewstimes.com

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim