• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Airbus, Boeing firmasıyla alay etti

Airbus, Boeing firmasıyla alay etti
Avrupalı uçak üreticisi Airbus, rakibi ABD’li Boeing firmasını yalan söylemekle itham etti, Pinokyo benzetmesinde bulundu.

 

Airbus tarafından verilen bazı internet sitelerine verilen ilanda Boeing’e alaycı göndermede bulunuldu. Rakibimiz gerçekleri neden çarpıtıyor başlığı ile verilen ilanda, Boeing’in burnu uzatıldı ve Pinokyo göndermesi yapıldı.
 
İşte Airbus’ın o ilanı:
 
Rakibimiz gerçekleri neden çarpıtıyor?
 
Rakibimiz öyle görünüyor ki, 60’lı yılların tasarımlarının bir türevi olan ve son teknoloji  olarak adledilen 737 ve 747 uçaklarının yeteneklerini abartmaya başladı.
 
A320neo ve A380 modellerinin pazarın liderleri olmasının iyi nedenleri vardır.
 
A320neo iki yıldan az bir sürede 1500’ün üzerinde sipariş alarak sivil havacılık tarihinin en hızlı satan uçağı ünvanını kazanırken A380 de geniş gövdeli uçak pazarının da %80’ini elde etmiştir.
 
Onların Seattle’da uykusuzluk çekmesi hiç de şaşırtıcı değildir.
 
Stratejimiz basit. Modern, yenilikçi tasarım ve gelişmiş fly-by-wire, üstün yakıt verimliliği, düşük bakım maliyetleri ile birlikte azaltılmış gürültü ve çevresel etki, koltuk başına düşük işletme maliyeti.
 
Her iki uçak da kendi sınıfının en genişi. Daha geniş koltuklar, daha geniş koridorlar, daha fazla baş üstü dolap alanı... Daha konforlu ve hatta daha ekonomik. Geniş gövde gerçekten çok önemli!
 
Daha da iyisi A320neo en büyük pervane çapına ve by-pass oranına sahip tek koridorlu uçaktır ve bu da yeni Sharklet teknolojisi ile birleşince günümüzün A320’sinden %15 daha az yakıt tüketimi anlamına gelmektedir.
 
Rakibmizin abartmasına şaşırmamak gerekir.
 
Her havayolu farklıdır. Gelin ve modellerimizi yakından görün. Onlar kendileri adına konuşacaktır ve siz de Airbus’ın pazar lideri olması için gerçekten iyi sebepleri olduğunu anlayacaksınız.
 
airbus_dalga_.jpg
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim