• BIST 9565.46
  • Altın 2480.397
  • Dolar 32.491
  • Euro 34.5876
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Airshow Side bu yıl da nefesleri kesti

Airshow Side bu yıl da nefesleri kesti
Bu yıl 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde 3.'sü düzenlenen Airshow Side, sınırları zorlayan gösterileri, etkileyici kadrosu, yarışmaları ve renkli programıyla nefes kesti.
Side semalarını renklendiren Airshow Side, dünya şampiyonları Svetlana Kapanina ile Jurgis Kaiyrs'in yanı sıra akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk, Airbandit, REVA, Romanian Yakers ve daha birçok ismin gösteri ile heyecanı doruğa taşırken, geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz akrobasi pilotu Murat Öztürk ise etkinlik alanına yerleştirilen fotoğrafıyla Airshow Side boyunca anıldı.
 
Side Belediyesİ tarafından dünyanın sayılı akrobasi pilotlarından Ali İsmet Öztürk önderliğinde düzenlenen Airshow Side, havacılığı yakından tanıtmak ve sevdirmek amacı ile Side Belediyes Başkanı A.Kadir Uçar tarafından 2011 yılında başlatıldı.
 
Side Batı sahilinde panayır havasında gerçekleşen Airshow Side kapsamında sayısız başarıya imza atmış dünya şampiyonları Svetlana Kapanina ile Jurgis Kaiyrs'in nefes kesen gösteriyle Side semalarını süslerken her yıl olduğu gibi Ali İsmet Öztürk'ün solo akrobasi uçuşu, Airbandit, REVA, Romanian Yakers ve Türk Hava Kurumu'nun renkli şovları da yer aldı. Ayrıca Airshow Side'nin ilk gecesinde ünlü müzik grubu Pinhani de sahne alarak katılımcılara keyifli anlar yaşattı. 
 
Türkiye'de düzenli olarak yapılan tek havacılık gösterisi Airshow Side'de ayrıca, sivil havacılık okullarının geçişleri, model uçak ve helikopter gösterileri ile paramotor gibi etkinlikler de gerçekleşti.
 
air3.jpg
 
air4.jpg
 
airshow2.jpg
 
air5.jpg
 
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim