• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Akaryakıt istasyonunda iki otobüs alev aldı

Akaryakıt istasyonunda iki otobüs alev aldı
Bursa'da bir akaryakıt istasyonunda iki otobüsün aniden alev almasıyla başlayan dehşet anları itfaiye ve polisin özverili çalışmasıyla yakıt tanklarına sıçramadan söndürüldü.

Bursa'da akaryakıt istasyonu içerisinde park halindeki otobüslerin aynı anda alev alması ile başlayan yangın dehşet dolu dakikaların yaşanmasına sebep oldu. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında iki otobüs kullanılmaz duruma gelirken, alevlerin yakıt tanklarına sıçramadan söndürülmesi büyük bir faciayı önledi. Olay yerinde çalışma yapan polis ekipleri kundaklama üzerinde duruyor.

Olay, saat 03.45'de Yeni Yalova Yolu geliş istikametindeki özel bir firmaya ait akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, istasyonun arka tarafında park halindeki iki otobüs, bilinmeyen nedenden dolayı yanmaya başladı. İstasyon çalışanlarının zamanında haber vermesi ile olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, 112 Acil Servis ekipleri de her ihtimale karşı hazır bekletildi. Yangın esnasında patlama sesleri çevredekilere korku dolu dakikalar yaşatırken, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile alevler yakıt tanklarına sıçramadan söndürüldü. Alev topuna dönen otobüsler 1 saat içerisinde söndürüldü.

Faciadan kıl payı dönülürken, polis ekipleri yangının kundaklamadan kaynaklanacağı şüphesi üzerinde duruyor.

www.ulasimonline.com
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim