• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Akçay Belediyesi yaza tekne kiralayacak

Akçay Belediyesi yaza tekne kiralayacak
Akçay Belediyesi Akçay-Midilli tekne seferlerinin başlatılması ve yaz sezonu boyunca düzenli bir şekilde sürdürülmesi için tekne kiralayacak.

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu başkanlığında yapıldı. Yaza Merhaba Şenlikleri'nin 19-20 Haziran, geleneksel Akçay-İda Şenliği'nin de 24-25-26 Ağustos tarihlerinde yapılmasına karar verildi.

Bir başka gündem maddesinde Akçay-Midilli tekne seferlerinin başlatılması ve yaz sezonu boyunca düzenli bir şekilde sürdürülmesi için tekne kiralanmasına Deniz Ulaşım ve Tur Acenteleri ile sözleşme ve protokol yapılmasına, gerektiğinde kısmen sübvanse edilmesi konularında Belediye bünyesinde kurulmuş bulunan Deniz Ulaşım ve Turizm İşletmesinin faaliyete geçirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Belediye mülkiyetinde bulunan tapuda 21 N III pafta 1532 ada 1 parselde kayıtlı 2.757.88.m2 yeşil alan vasfındaki taşınmazın yeşil alan vasfını bozmadan amacına uygun olarak kullanmak şartı ile 2886 sayılı kanun kapsamında kiralama ihalesi için Belediye Encümenine yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Gündemin son maddesinde İmar plan tadilatları görüşülmek üzere oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi. Toplantı sonunda Başkan İnceoğlu, devam eden çalışmalar ve önümüzdeki günlerde yapılacak uygulamalar ile ilgili Meclis üyelerine ve izleyici olarak bulunan vatandaşlara bilgi verdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim