• BIST 9474.29
  • Altın 2495.998
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.7838
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Akdeniz MoU 14.Komite Toplantısı yapıldı

Akdeniz MoU 14.Komite Toplantısı yapıldı
İzmir'de düzenlenen Akdeniz MoU 14.Komite Toplantısı İzmir’de yapıldı. Toplantının ev sahipliğini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli üstlendi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğünce İzmir'de düzenlenen Akdeniz MoU 14.Komite Toplantısı İzmir’de yapıldı. Toplantının ev sahipliğini Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli üstlendi.

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ev sahipliğinde İzmir’de düzenlenen Akdeniz Liman Devleti Kontrolü Memorandumunun (Akdeniz MoU) 14. Komite Toplantısı programı dahilinde, Memoranduma üye ülkeler ve toplantı katılımcıları onuruna 9 Ekim tarihinde akşam yemeği verildi.
Yemekte ev sahipliğini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı adına Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli üstlendi.

Yemeğe Sivil Toplum Kuruluşları, Dokuz Eylül Üniversitesi ve özel sektör temsilcileri de katıldı.

Ayrıca toplantının 2. gününde; REMPEC tarafından yürütülen SAFEMED 2 projesi kapsamında, Akdeniz MoU Bilgi İşlem veri tabanında (MEDSIS) işletime girecek olan MEDRULES (Gemilerin Uluslararası denetim kurallarına elektronik ortamda ulaşılması) sisteminin teslim töreni yapıldı. Törende  Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli’ye  katkıları ve bu önemli toplantıya ev sahipliği yaptığı için teşekkür edildi.

Toplantıda Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevlitarafından, Akdeniz bölgesinde gemilerin denetlenmesinde kalitenin yükseltilmesinin ve eşdeğer uygulamaların, uluslararası kuralların anlık takibinin, ülkeler arasındaki işbirliğinin ve ortak bir anlayışın sağlanmasının önemi vurgulandı. Akdeniz Bölgesinde yapılan denetimler çerçevesinde, bölge ülkeleri arasında tesis edilecek işbirliği ve uyumun, denizlerde kirliliğin önlenmesi ve denizde seyir, can, mal emniyetinin üst düzeyde korunmasına katkıda bulunulacağı ifade edildi.

mou_toplanti_sevli.jpg

aksam-yemegi-1.jpg

mou.20121011140023.jpg

mou1.20121011140033.jpg

mou3.20121011140048.jpg

mou_toplanti_.jpg

mou_toplanti_1.jpg

mou_toplanti_2.jpg

mou_toplanti_3.jpg

mou_toplanti_4.jpg

mou_toplanti_5.jpg

mou_toplanti_6.jpg

mou_toplanti_7.jpg

mou_toplanti_8.jpg

mou_toplanti_9.jpg

mou_toplanti_10.jpg

mou_toplanti_11.jpg

turk-delegasyonu_mou_toplanti.jpg

yemek-2.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim